Irius obre la seva bodega del Somontano a les visites Irius abre su bodega del Somontano a las visitas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Celler Irius va obrir el passat dia 18 de juny les seves instalacions als visitants després de tres anys d’obres. Irius compta amb un dels cellers més singulars de la Denominació d’Origen Somontano; un gran celler tant per la seva grandària i arquitectura com pels mètodes d’elaboració emprats. El complex disposa també de restaurant, botiga, sala de cates i salons per a reunions i convencions.
Celler Irius està situada en la localitat de Barbastro (Huesca), compte amb 355 hectàrees de vinyer en propietat i té una capacitat de producció de 5,5 milions de litres, amb una previsió d’exportació del 70 per cent. Irius pertany al Grup Proconsol –present en diversos sectors d’activitat com productes de neteja, immobiliària, oci, restauració…, a més de contar amb altre celler en la DOC Rioja (Celler Antión)- que ha invertit en ella prop de 60 milions d’euros. La primera pedra de les instal·lacions es va col·locar al gener de 2005, compaginant-se la construcció amb l’elaboració de vi, que duu ja diversos anys en el mercat sota les marques Irius, Absum i Disuperi. En aquest temps, la qualitat dels vins de Irius no ha passat desapercebuda per a grans experts com Robert Parker, José Peñín o Andrés Proensa. A més, han recollit importants premis en concursos internacionals de renom menjo The Internacional Wine & Spirit Competition, Concours Mondial de Bruxelles, The Internacional Wine Challenge o Enoforum.
El projecte de Irius és obra de l’arquitecte Jesús Marí Pascual, autor també del Museu del Vi de Dinastia Vivanco.La Bodega Irius abrió el pasado día 18 de junio sus instalacions a los visitantes después de tres años de obras. Irius cuenta con una de las bodegas más singulares de la Denominación de Origen Somontano; una gran bodega tanto por su tamaño y arquitectura como por los métodos de elaboración empleados. El complejo dispone también de restaurante, tienda, sala de catas y salones para reuniones y convenciones.
Bodega Irius está situada en la localidad de Barbastro (Huesca), cuenta con 355 hectáreas de viñedo en propiedad y tiene una capacidad de producción de 5,5 millones de litros, con una previsión de exportación del 70 por ciento. Irius pertenece al Grupo Proconsol –presente en varios sectores de actividad como productos de limpieza, inmobiliaria, ocio, restauración…, además de contar con otra bodega en la DOC Rioja (Bodega Antión)- que ha invertido en ella cerca de 60 millones de euros. La primera piedra de las instalaciones se colocó en enero de 2005, compaginándose la construcción con la elaboración de vino, que lleva ya varios años en el mercado bajo las marcas Irius, Absum y Disuperi. En este tiempo, la calidad de los vinos de Irius no ha pasado desapercibida para grandes expertos como Robert Parker, José Peñín o Andrés Proensa. Además, han recogido importantes premios en concursos internacionales de renombre como The Internacional Wine & Spirit Competition, Concours Mondial de Bruxelles, The Internacional Wine Challenge o Enoforum.
El proyecto de Irius es obra del arquitecto Jesús Marí Pascual, autor también del Museo del Vino de Dinastía Vivanco.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats