[:ca]Sabor lleidatà als menús de l’estand de Catalunya a Fitur[:es]Sabor leridano en los menús del estand de Catalunya en Fitur[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180125FITUR

[:ca]L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va gestionar aquest any el servei de cafeteria i dinar de l’estand de Turisme de Catalunya a Fitur, fira de referència del mercat turístic internacional que es va celebrar del 17 al 21 de gener a Madrid.

De forma rotatòria Turisme de Catalunya convida cada any a una escola catalana per a gestionar aquest servei per a les diferents persones que visiten l’espai. Autoritats, expositors institucionals (amb ajuntaments i patronats de turisme com el de la Diputació de Lleida), expositors privats i els seus clients, han estat els usuaris d’aquest restaurant efímer que va funcionar de dimecres a divendres, considerats els tres dies de visites professional del certamen.

Una desena d’alumnes i professors van confeccionar tres menús, un per cada dia “professional” de la fira, amb la Coca de Recapte com aperitiu fix. Així, el dimecres, de plats principals i postres es van servir: Escudella; Bacallà amb samfaina; i Coca de poma: El dijous, Caragols a la Gormanda; Fricandó de Vedella; i Peres al Vi. Mentre que Panadons a la Catalana; Tupina amb Mongetes; i Pastís de préssec; van ser els plats de la proposta del divendres.[:es]La Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida gestionó este año el servicio de cafetería y almuerzo del stand de Turismo de Cataluña en Fitur, feria de referencia del mercado turístico internacional que se celebró del 17 al 21 de enero en Madrid.

De forma rotatoria Turismo de Cataluña invita cada año a una escuela catalana para gestionar este servicio para las diferentes personas que visitan el espacio. Autoridades, expositores institucionales (con ayuntamientos y patronatos de turismo como el de la Diputación de Lleida), expositores privados y sus clientes, han sido los usuarios de este restaurante efímero que funcionó de miércoles a viernes, considerados los tres días de visitas profesionales del certamen.

Una decena de alumnos y profesores confeccionaron tres menús, uno para cada día “profesional” de la feria, con la Coca de Recapte como aperitivo fijo. Así, el miércoles, de platos principales y postres se sirvieron: Sopa; Bacalao con pisto; y Coca de manzana: El jueves, caracoles a la gormanda; Fricandó de Ternera; y Peras al Vino. Mientras que empanadas a la Catalana; Tupina con Judías; y Tarta de melocotón; fueron los platos de la propuesta del viernes.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats