[:ca]L’equip espanyol de Guillem i Castanyé, segon a la Copa del Món de Gelateria[:es]El equipo español de Guillem y Castanyé, segundo en la Copa del Mundo de Heladería[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180125mon

[:ca]L’equip espanyol que capitanejava el lleidatà Jordi Guillem (restaurant Lo Mam de Segur de Calafell); i que comptava amb l’assessorament, entre d’altres, de Joel Castanyé (restaurant la Boscana de Bellvís) ha quedat segon a la Copa del Món de Gelateria que s’ha disputat a la ciutat italiana de Rimini entre els dies 20 i 23 de gener.

França ha estat la campiona i Austràlia ha aconseguit la tercera posició de la competició. Mentre que els francesos van inspirar els seus treballs (pastís, gelat salat, copa de gelat, escultura…) en el Moulin Rouge; els espanyols ho van fer en el Mag Merlí; i els australians en Stars Wars.
[:es]El equipo español que capitaneaba el leridano Jordi Guillem (restaurante Lo Mam de Segur de Calafell); y que contaba con el asesoramiento, entre otros, de Joel Castanyé (restaurante la Boscana de Bellvís) ha quedado segundo en la Copa del Mundo de Heladería que se disputó en la ciudad italiana de Rimini entre los días 20 y 23 de enero.

  Francia ha sido la campeona y Australia ha conseguido la tercera posición de la competición. Mientras que los franceses inspiraron sus trabajos (pastel, helado salado, copa de helado, escultura …) en el Moulin Rouge; los españoles lo hicieron en el Mago Merlín; y los australianos en Stars Wars.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats