Ruta del Gin Tònic per tretze locals de LleidaRuta del Gin Tonic por trece locales de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Tretze establiments de Lleida estan participant en el Gin&Tonic Lleida Tou, en un recorregut en què el Gin&Tonic vol ser un referent en les seves cartes de còctels i begudes. “Amb la certesa que és una de les begudes més sol·licitades i que darrera seu s’amaga tota una cultura, el que pretenem és donar a conèixer els tipus de Gin&Tonics que hi ha, les receptes que se’n poden fer, les propietats que pot tenir, i sempre vetllant per difondre un consum responsable”, expliquen els organitzadors de l’activitat.
Des del cap de setmana passat i fins al final del mes, per diferents punts de la ciutat de Lleida es reparteixen uns tríptics amb tota la informació sobre els locals, així com una breu descripció de l’origen de la ginebra i la tònica.Trece establecimientos de Lleida están participando en el Gin&Tonic Lleida Tou, en un recorrido en el que el Gin&Tonic quiere ser un referente en sus cartas de cócteles y bebidas. “Con la certeza de que es una de las bebidas más solicitadas y que detrás suyo se esconde toda una cultura, lo que pretendemos es dar a conocer los tipos de Gin&Tonic que hay, las recetas que se pueden hacer, las propiedades que puede tener, y siempre velando por difundir un consumo responsable “, explican los organizadores de la actividad.
Desde el pasado fin de semana y hasta el final del mes, por diferentes puntos de la ciudad de Lleida se reparten unos trípticos con toda la información sobre los locales, así como una breve descripción del origen de la ginebra y la tónica.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats