[:ca]Quarta anyada de La Capella Juvé & Camps[:es]Cuarta añada de La Capella Juvé & Camps[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]La Capella 2010 de Juvé & Camps, la quarta anyada d’aquest cava premium, acaba de sortir al mercat. Fi i elegant és, a més, la segona anyada amb la certificació de Cava de Paratge Qualificat, amb gairebé 90 mesos en rima, en contacte amb les seves mares a l’ampolla.

La Capella és un 100% Xarel·lo collit a mà, amb una primera selecció dels millors raïms a la vinya. Té un extraordinari i versàtil caràcter gastronòmic, capaç d’harmonitzar tant amb mariscos i tradicionals plats mariners com amb receptes de la millor volateria o guisats de carn.[:es]La Capella 2010 de Juvé & Camps, la cuarta añada de este cava premium, acaba de salir al mercado. Fino y elegante es, además, la segunda añada con la certificación de Cava de Paraje Calificado, con casi 90 meses en rima, en contacto con sus madres en la botella.

La Capella es un 100% Xarel·lo cosechado a mano, con una primera selección de las mejores uvas en la viña. Tiene un extraordinario y versátil carácter gastronómico, capaz de armonizar tanto con mariscos y tradicionales platos marineros como con recetas de la mejor volatería o guisos de carne.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats