[:ca]455 establiments, en la Guia Gastronòmica d’Hostaleria de Lleida[:es]455 establecimientos, en la Guía Gastronómica de Hostelería de Lleida[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Close-up hand showing on phone mobile blank black screen outdoor lifestyle concept on blurry nature background - can be used mock up image. Vintage effect style pictures.

[:ca]Hostaleria de Lleida ha posat en marxa una guia de restaurants (www.gastronomiadelleida.com) per a, segons els organitzadors, “omplir el forat que necessiten tant els més foodies, locals i visitants, com els que es troben en ruta per les Terres de Lleida i volen gaudir d’un bon àpat”.

La Guia Gastronòmica de Lleida engloba actualment una base de dades de 455 establiments. Especialment dissenyada per a Smartphones i tauletes, l’usuari pot descarregar-se-la al seu dispositiu mòbil Android o IOS a través de www.gastronomiadelleida.com.

Un cercador multicriteri per trobar el restaurant que més convingui en funció dels gustos, ubicació, preu… El cercador de restaurants està present en tota la navegació de la guia. Permet localitzar-los filtrats per diferents criteris de cerca: geolocalització, preus, especialitat caragols, amb terrassa… i pel seu nom propi. L’usuari accedeix a una completa fitxa individual de cada establiment a través de la qual pot trucar directament i fer la reserva sense intermediaris.[:es]Hostelería de Lleida ha puesto en marcha una guía de restaurantes (www.gastronomiadelleida.com) para, según los organizadores, “llenar el hueco que necesitan tanto los más foodies, locales y visitantes, como los que se encuentran en ruta por las Tierras de Lleida y quieren disfrutar de una buena comida”.

La Guía Gastronómica de Lleida engloba actualmente una base de datos de 455 establecimientos. Especialmente diseñada para Smartphones y tabletas, el usuario puede descargarse en su dispositivo móvil Android o IOS a través de www.gastronomiadelleida.com.

Un buscador multicriterio para encontrar el restaurante que más convenga en función de los gustos, ubicación, precio … El buscador de restaurantes está presente en toda la navegación de la guía. Permite localizarlos, filtrados por diferentes criterios de búsqueda: geolocalización, precios, especialidad caracoles, con terraza … y por su nombre propio. El usuario accede a una completa ficha individual de cada establecimiento a través de la cual puede llamar directamente y hacer la reserva sin intermediarios.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats