[:ca]La DO Costers del Segre renova la seva imatge amb nou logo[:es]La DO Costers del Segre renueva su imagen con un nuevo logo[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180530costers

[:ca]Costers del Segre renova la seva imatge per traslladar “l’essència de modernitat i innovació que caracteritza la DO” segons explica el seu president Ramon Farré. Amb el nou logotip es reafirma el nom de la denominació, davant algunes propostes partidàries d’apostar més per Segre o incorporar el topònim Lleida.

La Denominació d’Origen Costers del Segre ha renovat la seva imatge després de 18 anys de mantenir el logotip anterior. “La imatge nova simbolitza la riquesa de la diversitat del territori en el qual conviuen vins de 7 paisatges diferents, amb un origen comú: sòls pobres i un clima continental amb influència mediterrània”, segons expliquen els responsables de la denominació lleidatana.

El nou logotip incorpora el número 7 a la seva gràfica com a substitut de la lletra T i en clara referència a les set subzones de la DO. Un fet que també tanca, de moment, la possibilitat de reorganitzar aquestes subzones redefinint-ne algunes i reduint -ne el seu número.

La presentació de la nova imatge va tenir lloc a l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) amb la participació de la vicepresidenta de la Diputació de Lleida i de l’IEI, Rosa Pujol; del director general de l’INCAVI, Salvador Puig; del president de la DO Costers del Segre, Xavier Farré, i de Pau Llop, dissenyador de l’estudi 131.gd, que ha creat la nova imatge gràfica.

Xavier Farré explicà que el logotip presentat era el tercer de la denominació d’origen en els 32 anys d’història. El primer va funcionar des de la seva creació l’any 1987 fins al 2000 i el segon és el que s’ha mantingut fins ara. Farré va manifesar que la imatge de la bóta “havia quedat desfasada després de 18 anys i no representava l’essència de modernitat i innovació que caracteritza la DO ni l’estil dels seus vins”.[:es]Costers del Segre renueva su imagen para trasladar “la esencia de modernidad e innovación que caracteriza la DO” según explica su presidente Ramon Farré. Con el nuevo logotipo se reafirma el nombre de la denominación, ante algunas propuestas partidarias de apostar más por Segre o incorporar el topónimo Lleida.

La Denominación de Origen Costers del Segre ha renovado su imagen después de 18 años de mantener el logotipo anterior. “La imagen nueva simboliza la riqueza de la diversidad del territorio en el que conviven vinos de 7 paisajes diferentes, con un origen común: suelos pobres y un clima continental con influencia mediterránea”, según explican los responsables de la denominación leridana.

El nuevo logotipo incorpora el número 7 en su gráfica como sustituto de la letra T y en clara referencia a las siete subzonas de la DO. Un hecho que también cierra, de momento, la posibilidad de reorganizar estas subzonas redefiniendo algunas y reduciendo su número.

La presentación de la nueva imagen tuvo lugar en el Instituto de Estudios Ilerdenses (IEI) con la participación de la vicepresidenta de la Diputación de Lleida y del IEI, Rosa Pujol; del director general del INCAVI, Salvador Puig; del presidente de la DO Costers del Segre, Xavier Farré, y de Pau Llop, diseñador del estudio 131.gd, que ha creado la nueva imagen gráfica.

Xavier Farré explicó que el logotipo presentado era el tercero de la denominación de origen en los 32 años de historia. El primer funcionó desde su creación en 1987 hasta el 2000 y el segundo es el que se ha mantenido hasta ahora. Farré manifestó que la imagen de la barrica “había quedado desfasada después de 18 años y no representaba la esencia de modernidad e innovación que caracteriza la DO ni el estilo de sus vinos”.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats