[:ca]L’Escola d’Hoteleria promociona l’Aplec al Caragol Tour 2018[:es]La Escuela de Hostelería promociona el Aplec en el Caragol Tour 2018[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180524GrupCuina

[:ca]Original menú dels alumnes a Port Ainé, Madrid i Barcelona

Els alumnes i professors de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida han estat una vegada més els responsables de la cuina i el servei del menú de tast protagonista de les etapes de Port Ainé, Madrid, Barcelona del Caragol Tour 2018.

Aquest menú, dissenyat i confeccionat per l’Escola lleidatana per la promoció de la cuina del caragol i la festa s’iniciava aquest any amb uns aperitius com Paté de caragol amb allioli de pera; “Cap i Pota” amb caragols; Bunyols de bacallà amb caragol confitat i sal negra; i Croquetes de caragol. A continuació es va servir la tradicional “Llauna” de caragols, en aquest cas a la gormanda, i una Cassola de caragols dolços i picants. Els plats principals d’aquests dinars institucionals: “Trinxat” de col amb botifarra, caragols i tocs de cremós de patata; i un Bacallà amb caragols. Per acabar, les postres estaven protagonitzades per una Pera lleidatana “Bella Helena” amb salsa especiada de xocolata. Per acompanyar el cafè: Ametlles garapinyades; “Orelletes” i Macarons.

OFERTA PELS VISITANS
D’altra banda, els visitants de l’Aplec del Caragol podran degustar caragols a 8 euros la ració al restaurant del recinte. A més, s’ofereixen menús per dinar i sopar a 22 euros, els adults i 11 euros, els nens.

[:es]Original menú de los alumnos en Port Ainé, Madrid y Barcelona

Los alumnos y profesores de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida han sido una vez más los responsables de la cocina y el servicio del menú de degustación protagonista de las etapas de Port Ainé, Madrid, Barcelona del Caracol Tour 2018.

Este menú, diseñado y confeccionado por la Escuela leridana para la promoción de la cocina del caracol y la fiesta se iniciaba este año con unos aperitivos como Paté de caracol con alioli de pera; “Cabeza y Pata” con caracoles; Buñuelos de bacalao con caracol confitado y sal negra; y Croquetas de caracol. A continuación se sirvió la tradicional “Llauna” de caracoles, en este caso a la gormanda, y una Cazuela de caracoles dulces y picantes. Los platos principales de estos almuerzos institucionales: “Trinxat” de col con morcilla, caracoles y toques de cremoso de patata; y un Bacalao con caracoles. Por último, los postres estaban protagonizadas por una Pera leridana “Bella Helena” con salsa especiada de chocolate. Para acompañar el café: Almendras garrapiñadas; “Orelletes” y Macarons.

OFERTA PARA LOS VISITANTES
Por otra parte, los visitantes del Aplec del Caracol podrán degustar caracoles a 8 euros la ración en el restaurante del recinto. Además, se ofrecen menús para el almuerzo y cena a 22 euros, los adultos y 11 euros, los niños.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats