[:ca]Casa Pedro de Saragossa, amb l’Aplec del Caragol[:es]Casa Pedro de Zaragoza,con el Aplec del Caragol[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180524PedroGrup

[:ca]La festa de l’Aplec del Caragol de Lleida va viatjar a Saragossa el dilluns, dia 30 d’abril, per inaugurar les XI Jornades Gastronòmiques del Caragol del restaurant gastrobar Casa Pedro. Luis Antonio i Javier Carcas Armingol –propietaris i xefs del local– col·laboren des de fa onze anys amb la Federació de Colles (Fecoll) de la festa lleidatana amb l’organització d’aquestes jornades, un esdeveniment inspirat en la festa de l’Aplec i plenament consolidat.

Els germans Carcas obren el seu menú degustació amb una Crema de blat de moro, foie i cruixent de caragols, com a aperitiu. A continuació, Caneló de brandada de bacallà i caragols, crema de romaní i albergínia a la flama; els clàssics Caracoles a la Antigua; Marmitako de llom de tonyina vermella amb caragols; i Papada rostida a baixa temperatura amb guisat de caragols picants. Per acabar: Xocolates, herbes aromàtiques i poma àcida.

La relació del restaurant aragonès i la Federació de Colles arrencà fa deu anys quan l’Aplec va portar el Caragol Tour a Saragossa els anys 2007 i 2008. Coincidint amb l’Exposició de l’Aigua de Saragossa, la Fecoll va decidir portar la promoció de la festa lleidatana fins a l’Hotel Palafox de Saragossa amb un dinar institucional. Els germans Carcas feia uns mesos que s’havien fet càrrec de Casa Pedro i van acceptar la invitació de l’Aplec del Caragol d’organitzar unes jornades gastronòmiques caragoleres obertes al públic en general per promocionar la festa lleidatana. Des de llavors, aquest restaurant aragonès ha estat referència de la cuina del caragol en la capital d’Aragó. I els seus Caracoles a la Antigua es poden degustar tot l’any.

[:es]La fiesta del Aplec del Caragol viajó a Zaragoza el lunes, día 30 de abril, para inaugurar las XI Jornadas Gastronómicas del Caracol del restaurante gastrobar Casa Pedro. Luis Antonio y Javier Carcas Armingol -propietarios y chefs del local- colaboran desde hace once años con la Federación de Colles (Fecoll) de la fiesta leridana con la organización de estas jornadas, un evento inspirado en la fiesta de la Aplec y plenamente consolidado.

Los hermanos Carcas abren su menú degustación con una Crema de maíz, foie y crujiente de caracoles, como aperitivo. A continuación, Canelón de brandada de bacalao y caracoles, crema de romero y berenjena a la llama; los clásicos Caracoles a la Antigua; Marmitako de lomo de atún rojo con caracoles; y Papada asada a baja temperatura con guiso de caracoles picantes. Para terminar: Chocolates, hierbas aromáticas y manzana ácida.

La relación del restaurante aragonés y la Federación de Colles arrancó hace diez años cuando el Aplec llevó el Caracol Tour en Zaragoza los años 2007 y 2008. Coincidiendo con la Exposición del Agua de Zaragoza, la Fecoll decidió llevar la promoción de la fiesta leridana hasta el Hotel Palafox de Zaragoza con una comida institucional. Los hermanos Carcas hacía unos meses que se habían hecho cargo de Casa Pedro y aceptaron la invitación del Aplec del Caracol de organizar unas jornadas gastronómicas caracol abiertas al público en general para promocionar la fiesta leridana. Desde entonces, este restaurante aragonés ha sido referencia de la cocina del caracol en la capital de Aragón. Y sus Caracoles a la Antigua se pueden degustar todo el año.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats