[:ca]PorcPassió 2017, obre inscripció[:es]PorcPassió 2017, abre inscripción[:en]PorcPassió 2017, opens registration[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170928Porc

[:ca]La Federació d’Hostaleria de Lleida ja prepara PorcPassió 2017 i fa una crida als establiments de la demarcació associats perquè comuniquin la seva participació en la promoció gastronòmica.

Els interessats en sumar-se a la mostra gastronòmica d’aquest any tenen de temps fins al dia 15 d’octubre i les jornades es desenvoluparan entre el dia 1 de novembre i el dia 30. [:es]La Federación de Hostelería de Lleida ya prepara PorcPassió 2017 y hace un llamamiento a los establecimientos de la demarcación asociados para que comuniquen su participación en la promoción gastronómica.

Los interesados en sumarse a la muestra gastronómica de este año tienen de tiempo hasta el día 15 de octubre y las jornadas se desarrollarán entre el día 1 de noviembre y el día 30.[:en]The Federation of Hospitality of Lleida is already preparing PorcPassió 2017 and calls on the associated establishments of the demarcation to communicate their participation in this gastronomic promotion.

Those interested in joining the gastronomic show have time until October 15 and the conference will be held between November 1st and the 30th.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats