[:ca]Oberta la inscripció al VI Concurs de Grenaches du Monde[:es]Abierta la inscripción al VI Concurso de Grenaches du Monde[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]La sisena edició del concurs internacional Grenaches du Monde ja està marxa. Aquest passat mes de desembre es van obrir les inscripcions, i el termini per poder participar-hi (el reglament per inscriure els vins es troba al web del concurs www.grenachesdumonde.com) romandrà obert fins al proper 13 de març.

Aquesta sisena edició del concurs, que ha esdevingut una trobada imprescindible per professionals i aficionats del món del vi de tot el món, serà acollida en 2018 per la Denominació d’Origen Terra Alta, una zona reconeguda com l’ànima de la garnatxa blanca. No en va, a la Terra Alta es conrea el 33% de la garnatxa blanca mundial, un percentatge que suposa el 75% de la producció a Espanya i el 90% de la garnatxa a Catalunya.

Al concurs hi podran participar tots els països productors i els seus actors, des de cellers particulars fins a cooperatives, comerciants… així com a vins escumosos, tranquils, dolços, de licor… amb denominació d’origen. El concurs contempla dues categories: ‘Garnatxes Pures’, vins elaborats amb, com a mínim, un 85% de garnatxa; i ‘Cupatges’, vins elaborats amb un mínim de 51% de garnatxa.[:es]La sexta edición del concurso internacional Grenaches du Monde ya está marcha. Este pasado mes de diciembre se abrieron las inscripciones, y el plazo para poder participar (el reglamento para inscribir los vinos se encuentra en la web del concurso www.grenachesdumonde.com) permanecerá abierto hasta el próximo 13 de marzo.

Esta sexta edición del concurso, que se ha convertido en un encuentro imprescindible para profesionales y aficionados del mundo del vino de todo el mundo, será acogida en 2018 para la Denominación de Origen Terra Alta, una zona reconocida como el alma de la garnacha blanca. No en vano, en la Terra Alta se cultiva el 33% de la garnacha blanca mundial, un porcentaje que supone el 75% de la producción en España y el 90% de la garnacha en Cataluña.

En el concurso podrán participar todos los países productores y sus actores, desde bodegas particulares hasta cooperativas, comerciantes … así como vinos espumosos, tranquilos, dulces, de licor … con denominación de origen. El concurso contempla dos categorías: ‘Garnachas Puras’, vinos elaborados con, como mínimo, un 85% de garnacha; y ‘Cupatges’, vinos elaborados con un mínimo de 51% de garnacha.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats