[:ca]L’Escola d’Hoteleria acull el 29è Joves Cuiners el 5 de març[:es]La Escuela de Hostelería acoge el XXIX Jóvenes Cocineros el 5 de març[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

GenisCosta

[:ca]L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida acollirà la 29a edició del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí el dilluns dia 5 de març. Aquesta competició de joves promeses culinàries és una de les més antigues d’Espanya i està organitzada per la Federació d’Hostaleria de Lleida, l’Escola d’Hoteleria i Turisme Terres de Lleida, escenari de la competició.

El premi Joves Cuiners Àngel Moncusí està obert a tots els cuiners i cuineres que estiguin treballant en qualsevol restaurant de Lleida i província i no hagin complert 29 anys abans del dia del concurs.

El premi pel guanyador d’aquesta competició serà un sopar per a dues persones a un restaurant del país guardonat amb 3 estrelles Michelin, inclosa la nit d’hotel. El segon premi consisteix en la inscripció en un dels cursos de cuina d’una reconeguda escola barcelonina.

La primera edició d’aquest premi va tenir lloc el 1989 i des de llavors la seva filosofia no ha canviat: apostar pels joves talents culinaris lleidatans i promoure la creativitat promocionant al seu torn els excel·lents productes locals que s’utilitzen com a base principal i matèria primera dels plats.

En Genís Costa, copropietari i xef del restaurant Níam de Tàrrega, va ser el guanyador del Premi de Joves Cuiners el 2017, després de presentar-se en cinc edicions, l’any passat va ser segon i aquesta vegada estava convençut que era la definitiva: “o guanyava o ja no em presentava més”, deia al ser coneixedor del resultat.
[:es]La Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida acogerá la 29ª edición del Concurso de Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí el lunes día 5 de marzo. Esta competición de jóvenes promesas culinarias es una de las más antiguas de España y está organizada por la Federación de Hostelería de Lleida, la Escuela de Hostelería y Turismo Tierras de Lleida, escenario de la competición.

El premio Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí está abierto a todos los cocineros y cocineras que estén trabajando en cualquier restaurante de Lleida y provincia y no hayan cumplido 29 años antes del día del concurso.

El premio para el ganador de esta competición será una cena para dos personas en un restaurante del país galardonado con 3 estrellas Michelin, incluida la noche de hotel. El segundo premio consiste en la inscripción en uno de los cursos de cocina de una reconocida escuela barcelonesa.

La primera edición de este premio tuvo lugar en 1989 y desde entonces su filosofía no ha cambiado: apostar por los jóvenes talentos culinarios leridanos y promover la creatividad promocionando a su vez los excelentes productos locales que se utilizan como base principal y materia prima de los platos.

Genís Costa, copropietario y chef del restaurante Níam de Tàrrega, fue el ganador del Premio de Jóvenes Cocineros en 2017, tras presentarse en cinco ediciones, el año pasado fue segundo y esta vez estaba convencido de que era la definitiva : “o ganaba o ya no me presentaba más”, decía al ser conocedor del resultado.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats