[:ca]Nova imatge per al vi Blanc de Marges del celler l’Olivera[:es]Nueva imagen para el vino Blanc de Marges de la bodega l’Olivera[:en]New image for the wine Blanc de Marges from L’Olivera winery[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

151210videmarges

[:ca]El celler lleidatà de la subzona Valls del Riu Corb de la DO Costers del Segre, L’Olivera, ha renovat la imatge del seu vi Blanc de Marges. “Fidel als orígens i amb un perfil contemporani. Així és la nova imatge del Blanc de Marges que ara canvia de vestit per atansar-se encara més al territori que el fa néixer. I ho fa, amb una nova etiqueta que és, en si mateixa, una aproximació directa al paisatge. Aquest paisatge tatuat pels murs de pedra seca que defineixen terrasses i marges. Els mateixos marges que donen nom i vida a aquest vi i que són els darrers testimonis d’un passat agrícola viu i treballat que des de L’Olivera ens esforcem a recuperar”, segons expliquen els responsables de la comunicació d’aquest vi en una nota de premsa.
“Vallbona és terra de marges i això és el que s’ha volgut plasmar en la nova etiqueta, situant la mirada més amunt per poder copsar, des de dalt, la singularitat d’aquest terra”, afegeixen.

[:es]La bodega leridana de la subzona Valls del Riu Corb de la DO Costers del Segre, l’Olivera, ha renovado la imagen de su vino Blanco de Marges. “Fiel a los orígenes y con un perfil contemporáneo. Así es la nueva imagen del Blanco de Marges que ahora cambia de vestido para acercarse aún más al territorio que lo hace nacer. Y lo hace con una nueva etiqueta que es, en sí misma, una aproximación directa al paisaje. Este paisaje tatuado por los muros de piedra seca que definen terrazas y márgenes. Los mismos márgenes que dan nombre y vida a este vino y que son los últimos testigos de un pasado agrícola vivo y trabajado que desde L’Olivera nos esforzamos a recuperar”, según explican los responsables de la comunicación de este vino en una nota de prensa.
“Vallbona es tierra de márgenes y eso es lo que se ha querido plasmar en la nueva etiqueta, situando la mirada más arriba para poder captar, desde arriba, la singularidad de este suelo”, añaden.[:en]The winery of Lleida’subzone Valls del Riu Corb from DO Costers del Segre, L’Olivera, has renewed the image of its white wine Blanc de Marges.”Faithful to the origins and contemporary profile. This is the new image of Blanc de Marges that now changed to become even closer to that territory. And it does so with a new label that it is in itself a direct approach to the landscape. This landscape tattooed by dry stone walls and terraces that define margins. “The same banks that give life to this name and wine are the last witnesses of an agricultural past that L’Olivera strives to recover”, say those responsible for the communication of this wine in a press release.”Vallbona is a land of margins and that’s what we wanted to capture in the new label, placing above the eyes to grasp, from above, the uniqueness of this land,” they added.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats