[:ca]Els restaurants lleidatans La Boscana i L’Estel de la Mercè guanyen el Cartaví 2015[:es]Los restaurantes leridanos La Boscana y L’Estel de la Mercè ganan el Cartaví 2015[:en]The restaurants La Boscana and L’Estel de la Mercè win Cartaví 2015 award[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

151203cartaví

[:ca]Els guardons es van fer públics ahir al vespre, durant una recepció al Palau de Pedralbes de Barcelona. La Taverna del Clínic i La Llavor dels Orígens han estat els guanyadors de Barcelona ciutat, mentre que Ca L’Ignasi de Cantonigrós, L’Era d’Arenys de Munt i la Gurmateria de Terrassa han estat els tres guanyadors provincials, en les respectives categories: fins als 15 euros de preu mitjà de servei, fins als 35, i de més de 35 euros.
A la província de Girona, els guanyadors han estat Vicus de Pals, Antaviana de Figueres i Cafè Europa d’Olot. Les Moles d’Ulldecona i l’Hostal Sport de Falset, han estat els restaurants premiats de Tarragona.
El Premi Especial de l’Organització Cartaví 2015 –premi que cada any distingeix la suma d’esforços, la passió i la dedicació de milers de persones que han treballat i treballen per la qualitat dels vins catalans, que estimen el seu territori, la seva terra, amb passió i total dedicació, i que uneixen els productors i elaboradors dels nostres vins– ha estat enguany per a es Onze Denominacions d’Origen de Vins existents a Catalunya.[:es]Los galardones se hicieron públicos anoche, durante una recepción en el Palau de Pedralbes de Barcelona. La Taverna del Clínic y La Llavor dels Orígens han sido los ganadores de Barcelona ciudad, mientras que Ca L’Ignacio de Cantonigrós, L’Era de Arenys de Munt y la Gurmateria de Terrassa han sido los tres ganadores provinciales, en las respectivas categorías: hasta los 15 euros de precio medio de servicio, hasta los 35, y de más de 35 euros.
En la provincia de Girona, los ganadores han sido Vicus de Pals, Antaviana de Figueres y Café Europa de Olot. Les Moles de Ulldecona y el Hostal Sport de Falset, han sido los restaurantes premiados de Tarragona.
El Premio Especial de la Organización Cartaví 2015 -premio que cada año distingue la suma de esfuerzos, la pasión y la dedicación de miles de personas que han trabajado y trabajan por la calidad de los vinos catalanes, que aman su territorio, su tierra, con pasión y total dedicación, y que unen los productores y elaboradores de nuestros vinos- ha sido este año para las Once Denominaciones de Origen de Vinos existentes en Cataluña.[:en]The awards were announced last night during a reception at the Palace of Pedralbes in Barcelona. La Taverna del Clinic and La Llavor dels Origens were the winners of Barcelona city, while Ca l’Ignasi de Cantonigrós, L’Era d’Arenys de Munt and La Gurmateria de Terrassa are three provincial winners in the respective categories up to 15 euros average price of service, up to 35 and over 35 euros.
In the province of Girona, the winners have been Vicus Restaurant in Pals, Antaviana in Figueres and Café Europa in Olot. The Moles in Ulldecona and Hostal Sport in Falset have been awarded Tarragona.
The Special Prize of the Organization Cartaví 2015 -Prize distinguishes every year the amount of effort, passion and dedication of thousands of people who have worked and are working for the quality of Catalan wine, who love their country, their land with passion and dedication, and linking producers and processors of our Wines- year was to be eleven designations of origin of wines in Catalonia.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats