Nova edició de la Fira Tastavins de Juneda, el dissabte 15 de juny

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

JReig_XNavarro_RGriño_TastavinsJuneda

Els vermuts de Dos Déus i Marmuthem, protagonistes de les jornades tècniques

La Fira Tastatvins de Juneda celebra una nova edició el dissabte, dia 15 de juny, amb la participació de vint-i-cinc cellers, en major part de la Denominació d’Origen Costers del Segre. La mostra està organitzada Associació Tastavins de Juneda i l’Ajuntament de la localitat de les Garrigues.

El president de l’entitat, Jaume Reig, ha agrait la bona disposició dels cellers participants que “fan de la Fira Tastavins de Juneda un esdeveniment referent per a tots els aficionats al vi del territori”; així com el ple suport de l’Ajuntament. Ramon Griñó i Xavier Navarro, membres de la junta directiva de l’associació i coordinadors de la mostra també agraeixen “el compromís i col·laboració dels socis i familiars que fan de voluntaris garantint que la fira sigui tot un éxit”.

El programa s’iniciarà a les 10.30 hores amb les Jornades Tècniques “L’Art del vermut”, amb els elaboradors de Dos Déus i Marnuthem com a protagonistes, en la sala polivalent municipal de l’antiga Farinera. Al mateix espai, a partir de les 17 hores, tindrà lloc el Concurs de Tast a cegues per parelles.

La Plaça Catalunya acollirà a partir de les 18.30 hores, i fins a l’1 hores del diumenge, 16 de juny, la fira amb les carpes dels cellers. Així com els punts de degustació dels establiments de proximitat, i ambientació musical.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats