La Seu Vella acollirà el Sopar benèfic de la Fundació Comunitària Raimat Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

200524_Baigol_Carandini_Castanye còpia

El Sopar de Gala inaugura la 3a edició del Raimat Arts Festival

Amb actuació musical i menú “Taste of Lleida” del xef Joel Castanyé de La Boscana

Es preveu l’assistència de 200 persones del món empresarial, social i cultural del país i l’estranger

La Seu Vella de Lleida serà l’escenari del Concert i Sopar de Gala Benèfic amb el qual s’obrirà el cap de setmana del Raimat Arts Festival (RAF) el divendres, dia 4 d’octubre de 2024. El sopar promogut per la Fundació Comunitària Raimat Lleida serà elaborat i servit pel restaurant La Boscana de Bellvís amb el menú “Taste of Lleida”. I estarà precedit per una actuació de música clàssica en la nau central de l’església. La trobada espera reunir prop de 200 persones vingudes de moltes parts del món. Elena de Carandini Raventós, presidenta de la Fundació Comunitària Raimat Lleida; Joan Baigol, director del consorci del Turó de la Seu Vella; i Joel Castanyé, xef de La Boscana; s’han reunit avui dilluns, dia 20 de maig, a l’antiga catedral.

“Amb aquesta trobada de líders socials, empresarials i culturals de tot el món, es marcarà l’inici de la tercera edició d’un festival internacional que ja forma part del circuit de molts amants de la música, la gastronomía, la Natura i experiències úniques”, ha dit Elena de Carandini Raventós, “un festival que potencia el territori de Lleida, impacta en programes socials, com la formació de tractoristes per a col·lectius vulnerables i és el primer festival Water Positive al món, tornant un milió de litres d’aigua a la Natura”.

Per la seva banda, el director Joan Baigol també s’ha congratulat que “el Raimat Arts Festival de la Fundació Raimat Lleida pujo fins a la Seu Vella per mostrar aquest monument icònic a totes les persones que venen de fora i ajuden a projectar i promocionar la ciutat i el territori lleidatà, a benefici de projectes socials de Lleida”.

Joel Castanyé, també ha explicat que “compartim amb la Fundació Raimat Lleida l’aposta pel producte local de Lleida i la iniciativa: Taste of Lleida, per tant, la proposta gastronòmica de la nit comptarà amb una sèrie de plats que seguiran un relat dels productes de Lleida, amb especial importància de la fruita local”.

La Fundació Comunitària Raimat Lleida, FCRL, ha reforçat recentment les àrees d’Innovació, Turisme, Cultura i Mecenatge amb la incorporació al Consell Assessor dels especialistes Laia Mas, Ángel Díaz i Annamari Basora. Tots tres es van presentar al Patronat de la FCRL el passat mes d’abril, al Castell de Raymat, seu de la Fundació.

La Fundació Comunitària Raimat Lleida, FCRL, neix el març del 2022 amb el propòsit de potenciar l’entorn de Raimat i la província de Lleida, juntament amb empreses, entitats i persones, mitjançant iniciatives i projectes innovadors, que dinamitzin el territori de forma sostenible i resilient, treballant els eixos d’actuació següents: Acció Social, Cultura, Innovació i Biodiversitat i Canvi Climàtic. + Info: www.fundacioraimatlleida.org

Les entrades del Raimat Arts Festival es posaran a la venda a partir del 4 de juny al seu web: www.raimatartsfestival.org / www.fundacioraimatlleida.org

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats