Nous reconeixements per a dos vins rosats DO Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

230322_DOCS_Rosats_Mundial_Bruselles

Medalles de plata al Concurs Mundial de Brussel·les per a Carviresa i Celler del Montsec

El Concurs Mundial de Brussel·les de vins rosats ha premiat amb Medalla de Plata els vins de la Denominació d’Originen Costers del Segre: La Montsec Rosada 2021 del Celler de Montsec i Sot Neral 2022 de Carviresa.

La Montsec Rosada 2021 del Celler de Montsec, en la subzona Artesa de Segre de la DO Costers del Segre, és un vi monovarietal de cabernet franc. Un vi rosat per infusió amb les pells madures del raïm; i que realitza la seva fermentació alcohòlica en botà de roure.

Pel que fa al Sot Neral 2022 de Carviresa, a la subzona de la Vall del Riucorb, es tracta d’un rosat elaborat amb el raïm garnatxa negra. El raïm s’ha macerat durant quatre hores i posteriorment s’ha premsat i fermentat en dipòsit d’acer inoxidable durant quinze dies a temperatura entre 12 i 14 °C. Posteriorment, s’ha deixat en criança amb dipòsit en fred, fins al dia de l’embotellament.

El Concurs Mundial de Brussel·les s’ha posicionat al món com un concurs enològic de referència. La seva independència, el rigor i el procés de tast establert garanteixen als consumidors la compra de vins premiats amb tota tranquil·litat.

©DO Costers del Segre

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats