Nous olis Slow FoodNuevos aceites Slow Food

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Como Pomona

Como Pomona

Slow Food Terres de Lleida presenta els olis Oliveres Trobades 2010 amb un tast dirigit avui, dimarts dia 5 d’abril, a partir de les 19.30 hores a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida.
Amb la iniciativa Cultures Trobades, el moviment local Slow Food treballa per conservar i donar a conèixer les varietats autòctones de les comarques de Lleida. El 2010 es va continuar l’estudi de les oliveres antigues a la comarca de la Noguera i els seus olis, explica el president del grup lleidatà Joan Inglada. En aquest procés, s’han obtingut tres olis monovarietals amb la màxima precisió. Es tracta dels olis Sarrut, Rogeta i Blanc 2010, tots procedents del Montsec d’Ares. Durant l’acte s’oferirà un tast guiat dels olis a càrrec de Venanci Guiu, oleïcultor i membre del Panell de Tast Olis Verges d’Oliva de Catalunya. Slow Food Terres de Lleida presenta los aceites Oliveres Trobades 2010 con una cata dirigido hoy, martes día 5 de abril, a partir de las 19.30 horas en la Sala de Actos de la Diputación de Lleida.
Con la iniciativa Culturas Encuentros, el movimiento local Slow Food trabaja para conservar y dar a conocer las variedades autóctonas de las comarcas de Lleida. En 2010 se continuó el estudio de los olivos antiguas en la comarca de la Noguera y sus aceites, explica el presidente del grupo leridano Joan Inglada. En este proceso, se han obtenido tres aceites monovarietales con la máxima precisión. Se trata de los aceites Sarrià, Roget y Blanco 2010, procedentes del Montsec d’Ares. Durante el acto se ofrecerá una cata guiada de los aceites a cargo de Venanci Guiu, oleicultor y miembro del Panel de Cata Aceites Vírgenes de Oliva de Cataluña.

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats