Nous olis Slow FoodNuevos aceites Slow Food

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Slow Food Terres de Lleida presenta els olis Oliveres Trobades 2010 amb un tast dirigit avui, dimarts dia 5 d’abril, a partir de les 19.30 hores a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida.
Amb la iniciativa Cultures Trobades, el moviment local Slow Food treballa per conservar i donar a conèixer les varietats autòctones de les comarques de Lleida. El 2010 es va continuar l’estudi de les oliveres antigues a la comarca de la Noguera i els seus olis, explica el president del grup lleidatà Joan Inglada. En aquest procés, s’han obtingut tres olis monovarietals amb la màxima precisió. Es tracta dels olis Sarrut, Rogeta i Blanc 2010, tots procedents del Montsec d’Ares. Durant l’acte s’oferirà un tast guiat dels olis a càrrec de Venanci Guiu, oleïcultor i membre del Panell de Tast Olis Verges d’Oliva de Catalunya. Slow Food Terres de Lleida presenta los aceites Oliveres Trobades 2010 con una cata dirigido hoy, martes día 5 de abril, a partir de las 19.30 horas en la Sala de Actos de la Diputación de Lleida.
Con la iniciativa Culturas Encuentros, el movimiento local Slow Food trabaja para conservar y dar a conocer las variedades autóctonas de las comarcas de Lleida. En 2010 se continuó el estudio de los olivos antiguas en la comarca de la Noguera y sus aceites, explica el presidente del grupo leridano Joan Inglada. En este proceso, se han obtenido tres aceites monovarietales con la máxima precisión. Se trata de los aceites Sarrià, Roget y Blanco 2010, procedentes del Montsec d’Ares. Durante el acto se ofrecerá una cata guiada de los aceites a cargo de Venanci Guiu, oleicultor y miembro del Panel de Cata Aceites Vírgenes de Oliva de Cataluña.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats