La Cinco Estrellas expandeix MahouLa Cinco Estrellas expande Mahou

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Mahou ha iniciat una nova marxa a Estats Units de la mà del seu producte Mahou Cinco Estrellas, des del principis de l’any. La seva introducció s’ha dut a terme al Sud de Florida i Tampa. Els nord-americans ja poden trobar aquesta cervesa espanyola tant en format d’ampolla com en barril.
Mahou Cinco Estrellas ja està present en alguns dels bars i restaurants més emblemàtics d’aquesta àrea. Concretament, a Miami ja pot gaudir-se en establiments com Casa Juancho, Cafè Larios, Sunset Tavern, Duffy Tavern, Bocaito, Xixón, l’Hotel Four Seasons o la cadena espanyola 100 Montaditos. En tots aquests, els consumidors podran trobar-la en ampolla de 33 cl i en barril de 30 litres.
Grup Mahou-San Miguel es converteix, així, en la primera cervesera espanyola que comercialitza barril als Estats Units.Mahou ha iniciado una nueva andadura en Estados Unidos de la mano de su producto Mahou Cinco Estrellas, desde el principios del año. Su introducción se ha llevado a cabo en el Sur de Florida y Tampa. Los estadounidenses ya pueden encontrar esta cerveza española tanto en formato de botella como en barril.
Mahou Cinco Estrellas ya está presente en algunos de los bares y restaurantes más emblemáticos de esta área. Concretamente, en Miami ya puede disfrutarse en establecimientos como Casa Juancho, Café Larios, Sunset Tavern, Duffy Tavern, Bocaito, Gijón, el Hotel Four Seasons o la cadena española 100 Montaditos. En todos ellos, los consumidores podrán encontrarla en botella de 33 cl y en barril de 30 litros.
Grupo Mahou-San Miguel se convierte así en la primera cervecera española que comercializa barril en Estados Unidos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats