[:ca]Nou Tast de les Estrelles de Vinicia[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]La botiga de vins Vinicia organitza, en el marc del seu 5è aniversari, una segona edició del Tast de les Estrelles en què sis enòlegs, de sis dels millors cellers de les sis zones vitivinícoles més reconegudes del país, ens deixaran tastar sis vins únics en el seu estil. Aquest tast se celebrarà el 19 de novembre a les 17.30 hores al Restaurant El Mirador dels Camps Elisis. Aquest any, els cellers representats seran: Pazo de Señorans (D.O. Rias Baixas), Alta Alella-Privat (D.O. Cava), Dinastia Vivanco (D.O.C. Rioja), Tomás Postigo (D.O. Ribera del Duero), Ferrer Bobet (D.O.Q Priorat) i Toro Albalá (D.O. Montilla Moriles).

Serà un tast on els sis enòlegs presentaran els seus vins un per un i els tastaran simultàniament amb tot el públic. Tots els vins han estat seleccionats expressament per l’ocasió, tots ells són edicions limitades i alguns d’ells es presentaran en exclusiva per a tota la província.

La referencia més especial i exclusiva serà un vi dolç de Pedro Ximénez de la collita de 1931.
Després de l’èxit de la primera edició el 2015, a la qual van assistir unes 120 persones, s’ha volgut repetir l’experiència.

Vinicia compta amb més de 3000 referències i aposta per estendre la cultura del vi i la formació als seus clients amb un ampli ventall de tastos.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats