[:ca]Nou Tast de les Estrelles de Vinicia[:es]Nueva cata de las Estrellas de Vinicia[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]La botiga de vins Vinicia organitza, en el marc del seu 5è aniversari, una segona edició del Tast de les Estrelles en què sis enòlegs, de sis dels millors cellers de les sis zones vitivinícoles més reconegudes del país, ens deixaran tastar sis vins únics en el seu estil. Aquest tast se celebrarà el 19 de novembre a les 17.30 hores al Restaurant El Mirador dels Camps Elisis. Aquest any, els cellers representats seran: Pazo de Señorans (D.O. Rias Baixas), Alta Alella-Privat (D.O. Cava), Dinastia Vivanco (D.O.C. Rioja), Tomás Postigo (D.O. Ribera del Duero), Ferrer Bobet (D.O.Q Priorat) i Toro Albalá (D.O. Montilla Moriles).

Serà un tast on els sis enòlegs presentaran els seus vins un per un i els tastaran simultàniament amb tot el públic. Tots els vins han estat seleccionats expressament per l’ocasió, tots ells són edicions limitades i alguns d’ells es presentaran en exclusiva per a tota la província.

La referencia més especial i exclusiva serà un vi dolç de Pedro Ximénez de la collita de 1931.
Després de l’èxit de la primera edició el 2015, a la qual van assistir unes 120 persones, s’ha volgut repetir l’experiència.

Vinicia compta amb més de 3000 referències i aposta per estendre la cultura del vi i la formació als seus clients amb un ampli ventall de tastos.[:es]La tienda de vinos Vinicia organiza, en el marco de su 5º aniversario, una segunda edición de la Cata de las Estrellas en el que seis enólogos, de seis de las mejores bodegas de las seis zonas vitivinícolas más reconocidas del país, nos dejarán probar seis vinos únicos en su estilo. Esta cata se celebrará el 19 de noviembre a las 17.30 horas en el Restaurante El Mirador de los Campos Elíseos. Este año, las bodegas representados serán: Pazo de Señorans (DO Rías Baixas), Alta Alella-Privado (DO Cava), Dinastía Vivanco (DOC Rioja), Tomás Postigo (DO Ribera del Duero), Ferrer Bobet (DOQ Priorat) y Toro Albalá (DO Montilla Moriles).

Será una cata donde los seis enólogos presentarán sus vinos uno por uno y los probarán simultáneamente con todo el público. Todos los vinos han sido seleccionados expresamente para la ocasión, todos ellos son ediciones limitadas y algunos de ellos se presentarán en exclusiva para toda la provincia.

La referencia más especial y exclusiva será un vino dulce de Pedro Ximénez de la cosecha de 1931.
Tras el éxito de la primera edición en 2015, a la que asistieron unas 120 personas, se ha querido repetir la experiencia.

Vinicia cuenta con más de 3000 referencias y apuesta por extender la cultura del vino y la formación a sus clientes con un amplio abanico de catas.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats