[:ca]9.000 persones viuen les “wine experiences” del celler Clos Pons[:es]9.000 personas viven las “wine experiences” del celler Clos Pons[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

161117EduardPons

[:ca]Des que va obrir el celler, sota el concepte Wine Experience, Clos Pons organitza tot un ventall d’activitats adreçades a descobrir i gaudir la cultura del vi de forma experiencial.

Així, el celler comptabilitza en més de 9.000, les persones que han passat per Clos Pons per a participar en algun dels seus esmorzars de cap de setmana, en competicions esportives o activitats enoturístiques com la verema o tot tipus d’àpats gastronòmics.

Fins i tot amb formats tan exclusius com el que va portar fins al celler el jove xef britànic Ross Gibbens, les nits del 23 i 24 de setembre. “Col·lectius professionals, empreses i associacions han vingut al celler per a celebrar convencions o reunions de tot tipus. Clos Pons els ofereix experiències i ells ens donen vida”, diu l’Eduard.

“Gaudim d’una ubicació natural privilegiada i hem de tenir cura i fer sostenible la nostra activitat. El celler ja el vam voler fer amb fusta i pedres del terreny per tal d’assolir el mimetisme amb el paisatge, sense estridències. A l’interior, hem volgut deixar empremta de modernitat i futur, amb coherència a la nostra herència arrelada a les Garrigues”, puntualitza Eduard Pons, el director general de Clos Pons que recentment ha anunciat la construcció d’un hotel privat per a professionals convidats.
[:es]Desde que abrió la bodega, bajo el concepto Wine Experience, Clos Pons organiza todo un abanico de actividades dirigidas a descubrir y disfrutar la cultura del vino de forma experiencial.

Así, la bodega contabiliza en más de 9.000, las personas que han pasado por Clos Pons para participar en alguno de sus desayunos de fin de semana, en competiciones deportivas o actividades enoturísticas como la vendimia o todo tipo de comidas gastronómicas.

Incluso con formatos tan exclusivos como el que llevó hasta la bodega el joven chef británico Ross Gibbens, las noches del 23 y 24 de septiembre. “Colectivos profesionales, empresas y asociaciones han venido a la bodega para convenciones o reuniones de todo tipo. Clos Pons les ofrece experiencias y ellos nos dan vida”, dice Eduard.

“Disfrutamos de una ubicación natural privilegiada y hemos de tener cuidado y hacer sostenible nuestra actividad. La bodega la hicimos con madera y piedras del terreno para alcanzar el mimetismo con el paisaje, sin estridencias. En el interior, hemos querido dejar huella de modernidad y futuro, con coherencia a nuestra herencia arraigada en las Garrigues”, puntualiza Eduard Pons, el director general de Clos Pons que recientemente ha anunciado la construcción de un hotel privado para profesionales invitados.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats