[:ca]La trajectòria del Celler de Can Roca, al Palau Robert[:es]La trayectoria del Celler de Can Roca, en el Palau Robert[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]El Palau Robert de Barcelona dedica, del 22 de novembre al 23 d’abril de 2017, una exposició al restaurant El Celler de Can Roca per tal d’explicar el procés creatiu i la sòlida trajectòria del restaurant comandat pels germans Roca, el qual ha esdevingut el millor del món.

L’exposició dels trenta anys de l’establiment coincideix amb la celebració de l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme i la declaració de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia.

“El Celler de Can Roca, de la Terra a la Lluna” és una mostra que organitza la Generalitat de Catalunya, amb el suport d’El Celler, en reconeixement al projecte del germans Roca com a referent internacional. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà l’acte inaugural el 21 de novembre.[:es]El Palau Robert de Barcelona dedica, del 22 de noviembre al 23 de abril de 2017, una exposición del restaurante El Celler de Can Roca para explicar el proceso creativo y la sólida trayectoria del restaurante comandado por los hermanos Roca, el cual ha convertido en el mejor del mundo.

La exposición de los treinta años del establecimiento coincide con la celebración del Año de la Gastronomía y el Enoturismo y la declaración de Cataluña como Región Europea de la Gastronomía.

“El Celler de Can Roca, de la Tierra a la Luna” es una muestra que organiza la Generalitat de Cataluña, con el apoyo de La Bodega, en reconocimiento al proyecto de los hermanos Roca como referente internacional. El presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirá el acto inaugural el 21 de noviembre.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats