[:ca]Maridatges amb gintònics[:es]Maridajes con gintonics[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

161111rubies

[:ca]L’Arrosseria Antoni Rubies d’Artesa de Lleida ofereix un singular menú de maridatge, les nits dels caps de setmana del mes de novembre (divendres i dissabtes), on els gintònics maridaran amb peix, carn i postres. Els primers sopars van ser els dies 4 i 5 de novembre.

El menú de la mostra inclou Cebiche de corbina amb llima, blat de moro i moniato; Galets farcits de bacallà amb puré de coliflor i all negre; i Cua de bou amb xips de iuca i ou mig cuit. Les postres, Sopa de maduixes i figues amb pebre verd i bunyol de xocolata. Una proposta gastronòmica que maridà amb les ginebres Voortrekker, Mombasa i Puerto de Indias Strawberry.

Amb el cebiche i els galets, la Gin Voortrekker es combina amb la tònica Schweppes Premium Azahar&Lavanda. En aquesta ginebra holandesa predomina el seu botànic estrella: la taronja d’origen sud-africà. D’aquest destil·lat, que deu el seu nom als primers colons d’origen holandès –coneguts com els Voortrekkers (els que van al capdavant)– que emprengueren l’aventura a Sud-àfrica, amb la creu d’aspa per bandera, destaquen les suaus aromes d’espècies (pebre negre i nou moscada). La tònica és floral amb aromes de tarongina i lavanda.

D’altra banda, acompanyant la cua de bou, la Gin Mombasa –un exemple de ginebra tipus London Dry Gin– marida amb la tònica Schweppes Premium Mixer.

A l’hora de les postres, la Gin Premium Puerto de Indias Strawberry –elaborada a Carmona (Sevilla), a la destil·leria més antiga d’Andalusia– es barrejarà amb tònica Schweppes Premium Mixer Hibiscus.

Tot plegat per 29 euros, amb l’IVA inclòs. Les reserves es poden fer al 973 167 553.

[:es]La Arrocería Antoni Rubies de Artesa de Lleida ofrece un singular menú de maridaje, las noches de los fines de semana del mes de noviembre (viernes y sábados), donde los gintonics maridarán con pescado, carne y postre. Los primeros cenas fueron los días 4 y 5 de noviembre.

El menú de la muestra incluye Cebiche de corvina con lima, maíz y boniato; Galets rellenos de bacalao con puré de coliflor y ajo negro; y Cola de buey con chips de yuca y huevo medio cocido. Los postres, Sopa de fresas y higos con pimienta verde y buñuelo de chocolate. Una propuesta gastronómica que maridó con las ginebras Voortrekker, Mombasa y Puerto de Indias Strawberry.

Con el cebiche y la pasta, la Gin Voortrekker se combina con la tónica Schweppes Premium Azahar & Lavanda. En esta ginebra holandesa predomina su botánico estrella: la naranja de origen sudafricano. De este destilado, que debe su nombre a los primeros colonos de origen holandés -conocidos como los Voortrekkers (los que van a la cabeza) – que emprendieron la aventura en Sudáfrica, con la cruz de aspa por bandera, destacan las suaves aromas de especias (pimienta negra y nuez moscada). La tónica es floral con aromas de azahar y lavanda.

Por otro lado, acompañando el rabo de buey, la Gin Mombasa -un ejemplo de ginebra tipo London Dry Gin- casa con la tónica Schweppes Premium Mixer.

A la hora de los postres, la Gin Premium Puerto de Indias Strawberry -elaborada en Carmona (Sevilla), en la destilería más antigua de Andalucía- se mezclará con tónica Schweppes Premium Mixer Hibiscus.

Todo ello por 29 euros, con el IVA incluido. Las reservas, al 973 167 553.


[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats