Mas Blanch i Jové fa una crida responsable a preservar la terra

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Como Pomona

Como Pomona

MasBlanchJove

La família Jové Balasch, del celler Mas Blanch i Jové va aprofitar la inauguració de l’obra “La Huella” d’Eva Lootz, a la Vinya dels Artistes, el dissabte 6 de juliol, per fer una crida responsable a preservar la terra sense deixar aquesta tasca pendent per a les generacions futures.

Sara Jové va destacar el compromís amb la sostenibilitat i la producció ecològica del celler i com les terres ben cuidades havien fet de tallafocs durant els recents incendis a Tarragona i Lleida.

Unes 450 persones van participar en una jornada festiva en què l’obra “La Huella” va ser la protagonista. La nova instal·lació consisteix en una gran petjada, el taló de la qual sobresurt de la terra i alberga una olivera trasplantada des del mateix camp d’oliveres on està situada. El conjunt està construït amb pedra seca recordant els murs que formen terrasses en la finca del celler.

“Una petjada parla de la presència del que és absent, de la memòria, del temps…”, explica l’artista, Eva Lootz.

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

La primavera para taula a Lleida

Els restaurants de la capital de Ponent estrenen les cartes de temporada per assaborir la Pasqua més autèntica. Turisme de Lleida ofereix un acurat programa