[:ca]El Grup +Brasa activa la Parada de Ángel[:es]El Grupo +Brasa activa la Parada de Ángel[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

[:ca]El Grup +Brasa, la cadena de restaurants i àrees de servei al professional de la carretera que gestiona la família fragatina Lacasa Martínez, completarà la seva oferta, el 2020, amb el nou establiment de La Parada de Ángel, situat al peu del tram de l’A2 que uneix Fraga i Lleida i a pocs metres de la Plataforma Logística de Fraga. El local ocuparà els terrenys de l’històric Pepito Casanova i comptarà, a més, amb cafeteria, terrasses, parcs infantils i restaurant de menú i carta i salons privats; amb una àrea de servei dissenyada per al professional de la carretera.

Els treballs, pressupostats en un milió d’euros, arrenquen aquest estiu, està previst que finalitzin a finals d’aquest 2019.[:es]El Grupo + Brasa, la cadena de restaurantes y áreas de servicio al profesional de la carretera que gestiona la familia fragatina Lacasa Martínez, completará su oferta, en 2020, con el nuevo establecimiento de La Parada de Ángel, situado al pie del tramo de el A2 que une Fraga y Lérida ya pocos metros de la Plataforma Logística de Fraga.

El local ocupará los terrenos del histórico Pepito Casanova y contará, además, con cafetería, terrazas, parques infantiles y restaurante de menú y carta y salones privados; con un área de servicio diseñada para el profesional de la carretera.

Los trabajos, presupuestados en un millón de euros, arrancan este verano, está previsto que finalicen a finales de este 2019.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats