[:ca]22 establiments se sumen als dijous de “Tasta la Fresca”[:es]22 establecimientos se suman a los jueves de “Tasta la Fresca”[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Anunci-tastalaFresca18-Segre148,3mm

[:ca]Hostaleria de Lleida ha posat en marxa la vuitena temporada del “Tasta la Fresca”. Cada dijous, fins al 5 de setembre, vint-i-dues terrasses de la província proposen entrepans o torrades més beguda per només set euros; així com menús a catorze euros. Menció per al preu popular de tres euros per les copes consumides després d’alguna de les opcions anteriors.

L’oferta dels bars i restaurants participants és variada i refrescant. Des d’entrepans tan clàssics com les hamburgueses o el de llom amb formatge i pebrot verd, fins als xips de iuca amb hummus i guacamole o el bao de vedella i verduretes amb salsa thai.

Els establiments participants de Lleida ciutat i altres localitats són: Charlie’s, Cantamanyanes, El Racó del formatge, Europa, Gastrobar Punto Tapeo, Horatio gastronomic bar, Kroxan, Mr. Nyam-Nyam, Topkapi, Terrassa La Jardinera (Hotel Cerdanya), Hotel Betriu, Cardós, Hotel Salòria, Hostal Vall d’Àneu, Il Cappuccino, Iruña, Julián, L’Antiquari Tapes de mercat, New Class i Xaloc.[:es]Hostelería de Lleida ha puesto en marcha la octava temporada del “Tasta la Fresca”. Cada jueves, hasta el 5 de septiembre, veintidós terrazas de la provincia proponen bocadillos o tostadas más bebida por sólo siete euros; así como menús a catorce euros. Mención para el precio popular de tres euros por las copas consumidas después de alguna de las opciones anteriores.

La oferta de los bares y restaurantes participantes es variada y refrescante. Desde bocadillos tan clásicos como las hamburguesas o el de lomo con queso y pimiento verde, hasta los chips de yuca con hummus y guacamole o el bao de ternera y verduras con salsa thai.

Los establecimientos participantes de Lleida ciudad y otras localidades son: Charlie ‘s, Cantamanyanes, El Rincón del queso, Europa, Gastrobar Punto Tapeo, Horatio gastronómico bar, Kroxan, Mr. Ñam-Ñam, Topkapi, Terraza La Jardinera (Hotel Cerdanya), Hotel Betriu, Cardós, Hotel Salòria, Hostal Vall d’Àneu, Il Cappuccino, Iruña, Julián, L’Anticuari Tapas de mercado, New Class y Xaloc.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats