[:ca]Maridatge de David Molina i Roger Villaró al Cràpula[:es]Maridaje de David Molina y Roger Villaró en el Crápula[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180228Roger_Molina

[:ca]En David Molina i en Roger Villaró van servir ahir a la nit un maridatge a quatre mans al Cràpula on les creacions d’un i l’altre es movien entre la “modernitat clàssica” del primer i la creativitat més lliure del jove xef. La connexió entre tots dos va ser gran i l’autoria d’alguns no sempre s’endevinava…

En David comenta que ell “podia aportar una visió més clàssica, mentre que Villaró sempre fa una cuina més “canalla”. Al final tots dos hem fet el que ens ha sorgit”. En Roger, que es troba en un temps de pausa professional després de passar per fogons com els del Cau de Sant Llorenç, Jordi Cruz o Malena, destacà que “es tractava de fer una trobada gastronòmica despreocupada per passar-ho bé”.

“La idea de fer aquest menú va sorgir durant una visita a la bodega del grup Gleva States i sabíem que van decidir que els vins serien d’aquests cellers”, explica en David del Cràpula.

Amb la copa de benvinguda de Parxet Maria Cabané Gran Reserva, els comensals van gaudir de diferents snacks i aperitius com el Filipino d’Or; Pig corn flake, foie, anguila i poma; Mochi de sobrassada i mel; i Cupcake d’espinacs amb anxova. “Uns aperitius amb forma o idea de postres, però totalment salats”, diu Villaró.

La croqueta de plàncton, tonyina i caviar de tòfona, amb la que Villaró va guanyar el premi de la tapa San Miguel 2016, va ser l’entrant calent i es va regar amb Raventós d’Alella Petit Manseng.

Tot seguit, en David va presentar un Carpaccio de gamba vermella, pinyons i foie; i una Sopa de ceba, formatge Comté i nous, que va casar amb el Titiana Montalegre. Villaró tancà aquesta roda d’entrants amb un Canaló de vaca vella i carabassa a la vainilla, amb el Titiana Pinot Noir.

Com a peix, en Roger va presentar un mar i muntanya de Moll de roca amb textures de pèsol i pernil d’aglà, amb Sant Bru Blanc de Portal del Montsant; mentre que de carn, Molina va trinxar, davant el públic, i servir Jarret de Carn Sargaire confitat durant tres dies, parmentier de patata fumada i camagrocs amb Sant Bru Negre Vinyes Velles.

A les postres, i regades amb Parxet Ancestral, Cevitxe de Mango, iogurt i tocs florals; i Xocolata, cervesa negra, auró i pera, d’en Roger i David, respectivament.

mg src=”http://www.comopomona.com/wp-content/uploads/2018/03/IMG_2477.jpg” alt=”” width=”3002″ height=”2252″ class=”alignleft size-full wp-image-10273″ />[:es]David Molina y Roger Villaró sirvieron anoche un maridaje a cuatro manos en el Crápula donde las creaciones de uno y otro se movían entre la “modernidad clásica” del primero y la creatividad más libre del joven chef. La conexión entre ambos fue grande y la autoría de algunos no siempre adivinaba …

David comenta que él “podía aportar una visión más clásica, mientras que Villaró siempre hace una cocina más “canalla”. Al final los dos hemos hecho lo que nos ha surgido”. Roger, que se encuentra en un tiempo de pausa profesional después de pasar por fogones como los del Cau de Sant Llorenç, Jordi Cruz o Malena, destacó que “se trataba de hacer un encuentro gastronómico despreocupada para pasarlo bien”.

“La idea de hacer este menú surgió durante una visita a la bodega del grupo Gleva States y sabíamos que decidieron que los vinos serían de estas bodegas”, explica David del Crápula.

Con la copa de bienvenida de Parxet Maria Cabané Gran Reserva, los comensales disfrutaron de diferentes snacks y aperitivos como el Filipino de Oro; Pig corn flake, foie, anguila y manzana; Mochi de sobrasada y miel; y Cupcake de espinacas con anchoa. “Unos aperitivos con forma o idea de postre, pero totalmente salados”, dice Villaró.

La croqueta de plancton, atún y caviar de trufa, con la que Villaró ganó el premio de la tapa San Miguel 2016, fue el entrante caliente y se regó con Raventós de Alella Pequeño Manseng.

A continuación, David presentó un Carpacho de gamba roja, piñones y foie; y una Sopa de cebolla, queso Comté y nuces, que casó con el Titiana Montalegre. Villaró cerró esta rueda de entrantes con un Canalón de vaca vieja y calabaza a la vainilla, con el Titiana Pinot Noir.

Como pescado, Roger presentó un mar y montaña de Muelle de roca con texturas de guisante y jamón de bellota, con San Bruno Blanco de Portal del Montsant; mientras que de carne, Molina trinchó, ante el público, y sirvió Jarrete de Carne Sargaire confitado durante tres días, parmentier de patata ahumada y rebozuelos con San Bruno Negro Viñas Viejas.

En los postres, y regados con Parxet Ancestral, Ceviche de Mango, yogur y toques florales; y Chocolate, cerveza negra, arce y pera, de Roger y David, respectivamente.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats