[:ca]Mar Garcia, nova restauradora de la seu de la Fecoll[:es]Mar Garcia, nueva restauradora de la sede de la Fecoll[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

MarGarcia

[:ca]Amb els caragols sempre presents en una oferta gastronòmica variada de cuina de mercat

L’espai social de la Federació de Colles de l’Aplec (C/Obradors, 2) ha estrenat aquest gener nou servei de restauració de la mà de la Mar Garcia amb una oferta gastronòmica variada i la cuina de mercat com a base. Així, al nou espai Racó del Caragol es pot degustar un menú de migdia setmanal per 11 euros (IVA inclòs), amb primer i segon plat a escollir entre 5 o 6 opcions -sempre amb caragols cuinats de diferents maneres; més les postres, també amb diverses possibilitats. Completa el menú el servei de pa, vi, aigua. A més, tots els dijous hi haurà “Arròs de costella de porc, llonganissa i carxofa”. 

Així la primera setmana d’activitat, entre l’oferta del menú hi havia primers plats com “Crema de carabassó amb crostons de pa i sal negra”, “Cigrons amb xistorra i ou ferrat” o “Caragols amb allioli”. De segon, es podia triar entre “Conill rostit a l’all i ceba”, “Lluç al forn amb tempura de verdures” o “Seitons arrebossats i maionesa d’all”, entre altres.

El nou servei de restauració ofereix sopars per grups per encàrrec que, a més i de manera opcional, poden estar amenitzats amb la música i veu d’en Xavi Boira. El preu és de 25 euros (IVA inclòs) i es pot encarregar qualsevol plat. Paella, cabrit, sarsueles, espatlles… una opció, la del menjar per encàrrec, que també funciona pels dinars entre setmana.

L’horari del servei de restauració del Racó del Caragol, que inclou també esmorzars, és de dilluns a divendres de 8 a 17 hores. En cap de setmana, el servei només obre en cas de reserves de grups.[:es]Con los caracoles siempre presentes en una oferta gastronómica variada de cocina de mercado

El espacio social de la Federación de Peñas del Aplec (C/Obradors, 2) ha estrenado en enero nuevo servicio de restauración de la mano de Mar Garcia con una oferta gastronómica variada y la cocina de mercado como base.

El espacio social de la Federación de Peñas del Aplec (C/Obradors, 2) ha estrenado en enero nuevo servicio de restauración de la mano de Mar Garcia con una oferta gastronómica variada y la cocina de mercado como base. Así, el nuevo espacio Racó del Caragol se puede degustar un menú de mediodía semanal por 11 euros (IVA incluido), con primer y segundo plato a elegir entre 5 o 6 opciones -siempre con caracoles cocinados de diferentes maneras; más los postres, también con varias posibilidades. Completa el menú el servicio de pan, vino, agua. Además, todos los jueves habrá “Arroz de costilla de cerdo, longaniza y alcachofa”.

Así la primera semana de actividad, entre la oferta del menú había primeros platos como “Crema de calabacín con picatostes de pan y sal negra”, “Garbanzos con chistorra y huevo frito” o “Caracoles con alioli”. De segundo, se podía elegir entre “Conejo asado al ajo y cebolla”, “Merluza al horno con tempura de verduras” o “Boquerones rebozados y mayonesa de ajo”, entre otros.

El nuevo servicio de restauración ofrece cenas para grupos por encargo que, además y de manera opcional, pueden estar amenizados con la música y voz de Xavi Boira. El precio es de 25 euros (IVA incluido) y se puede encargar cualquier plato. Paella, cabrito, zarzuelas,… una opción, la de la comida por encargo, que también funciona para las comidas entre semana.

El horario del servicio de restauración del Racó del Caragol, que incluye también desayunos, es de lunes a viernes de 8 a 17 horas. En fin de semana, el servicio sólo abre en caso de reservas de grupos.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats