[:ca]Cusiné, finalista als Premis Verema[:es]Cusiné, finalista en los Premios Verema[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

TomàsCusiné

[:ca]Tomàs Cusiné està nominat com a finalista dels Premis Verema en la categoria Personatges del Món del Vi 2018. La votació popular que impulsa aquesta comunitat d’aficionats al vi es pot realitzar mitjançant la pàgina web www.verema.com fins aquest diumenge vinent, dia 3 de febrer.

Tomàs Cusiné és l’únic finalista lleidatà de les catorze categories que contemplen aquests premis que sumen 128 candidats, entre cellers, vins i diferents professionals.

La resta de finalistes de la categoria del cellerer lleidatà són Didier Belondrade, de Belondrade; Eduardo Ojeda, de Grupo Estévez i Equipo Navazos; Felipe Gutiérrez de la Vega del celler que porta el seu nom; Josep Lluís Pérez de Mas Martinet; Marcos Yllera de Grupo Yllera; María José López de Heredia, de López Heredia -Viña Tondonia; Pablo Álvarez de Vega Sicilia; Pau Roca d’OIV; el Master Of Wine (MW), Pedro Ballesteros; Peter Sisseck de Dominio Pingus; i René Barbier Ferrer de Clos Mogador.[:es]Tomàs Cusiné está nominado como finalista de los Premios Verema en la categoría Personajes del Mundo del Vino 2018. La votación popular que impulsa esta comunidad de aficionados al vino se puede realizar mediante la página web www.verema.com hasta este próximo domingo, día 3 de febrero.

Tomás Cusiné es el único finalista leridano de las catorce categorías que contemplan estos premios que suman 128 candidatos, entre bodegas, vinos y diferentes profesionales.

El resto de finalistas de la categoría del bodeguero leridano son Didier Belondrade, de Belondrade; Eduardo Ojeda, de Grupo Estévez y Equipo Navazos; Felipe Gutiérrez de la Vega de la bodega que lleva su nombre; José Luis Pérez de Mas Martinet; Marcos Yllera de Grupo Yllera; María José López de Heredia, de López Heredia -Vinos Tondonia; Pablo Álvarez de Vega Sicilia; Pau Roca de OIV; el Master Of Wine (MW), Pedro Ballesteros; Peter Sisseck de Dominio Pingus; y René Barbier Ferrer de Clos Mogador.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats