[:ca]Maridatge de Lo Tall amb els vins del celler Aibar, DO Montsant[:es]Maridaje de Lo Tall con los vinos de la bodega Aibar, DO Montsant[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

AibarLoTall

[:ca]La Societat Gastronòmica Lo Tall va acollir la nit de divendres, dia 25 de gener, una presentació dels vins del celler Aibar de Darmós, a Tivissa, a càrrec de l’Aitana Pinyol, filla del propietari del celler de la Ribera d’Ebre dins la Denominació d’Origen Monsant. Vint-i-cinc persones van participar a la trobada.

Per la seva part els membres de lo Tall van maridar els vins Parrell Blanc 2018 amb Musclos al vapor amb el punt de llorer.

L’XYZ Tridimensional amb arròs de bacallà i carxofes. A l’hora de la carn, els socis de Lo Tall van cuinar un Filet de porc a baixa temperatura, guarnit amb compota de poma i cebetes caramelitzades. Un plat que van maridar amb el vi Lo Bandoler.

A les postres La Garnatxeta de Joanó, el vi dolç del celler Aibar, es va maridar amb una reinterpretació del Pa, vi i sucre.

Aforament: 25 persones.

El celler Aibar és una empresa familiar agrària dedicada al cultiu de vinya, arbres fruiters i oliveres. Transformen i comercialitzen el seu propi oli d’oliva extraverge i vi DO Montsant.

La menció de l’any 1.895 és en commemoració dels nostres besavis els quals van haver de fer front a la fil·loxera. Una plaga que va destruir, en aquells temps, quasi la totalitat de les nostres vinyes. Tot i la tecnologia del moment, van aconseguir deixar el seu llegat fins als nostres dies i es per això que fem aquest reconeixement, pel seu esforç i compromís, obligats a començar de nou.[:es]La Sociedad Gastronómica Lo Tall acogió la noche del viernes, día 25 de enero, una presentación de los vinos de la bodega Aibar de Darmós, en Tivissa, a cargo de Aitana Pinyol, hija del propietario de la bodega de la Ribera del Ebro dentro la Denominación de Origen Montsant. Veinticinco personas participaron en el encuentro.

Por su parte los miembros de Lo Tall maridaron los vinos Parrell Blanco 2018 con Mejillones al vapor con el punto de laurel.

El XYZ Tridimensional con arroz de bacalao y alcachofas. A la hora de la carne, los socios de Lo Tall cocinaron un Filete de cerdo a baja temperatura, adornado con compota de manzana y cebollitas caramelizadas. Un plato que casó con el vino El Bandoler.

En los postres La Garnatxeta de Joan, el vino dulce de la bodega Aibar, maridó con una reinterpretación del Pan, vino y azúcar.

Aforo: 25 personas.

La bodega Aibar es una empresa familiar agraria dedicada al cultivo de vid, frutales y olivos. Transforman y comercializan su propio aceite de oliva extravirgen y vino DO Montsant.

La mención del año 1.895 es en conmemoración de nuestros bisabuelos que tuvieron que hacer frente a la filoxera. Una plaga que destruyó, en aquellos tiempos, casi la totalidad de nuestros viñedos. A pesar de la tecnología del momento, consiguieron dejar su legado hasta nuestros días y es por eso que hacemos este reconocimiento, por su esfuerzo y compromiso, obligados a empezar de nuevo.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats