[:ca]Lo Macot completa la família de vins DO Costers del Segre que Clos Pons fa per Plusfresc[:es]Lo Macot completa la familia de vinos DO Costers del Segre que Clos Pons elabora para Plusfresc[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

171221LoMacot

[:ca]Plusfresc renova una vegada més el seu compromís amb els vins de Lleida i ha completat la família de vins DO Costers del Segre que li elabora en exclusiva Clos Pons amb Lo Macot, un cupatge de Cabernet Sauvignon i Syrah.

Amb el nou vi Lo Macot, el projecte conjunt Clos Pons Plusfresc es dota d’un vi de gamma mitjana alta, que complementa una família que es va iniciar l’any passat amb Lo Indíbil i Lo Mandoni, dos vins més joves, negre i blanc respectivament.

“A Plusfresc sempre hem apostat pel producte de proximitat com a base del nostre negoci. Un producte de qualitat i que inclou totes les característiques pròpies de la nostra terra. Amb Lo Macot, hem volgut retre homenatge un cop més a les Terres de Lleida”, explica Francisco González director general de la cadena lleidatana de supermercats.

Lo Macot és un vi de color intens, capa profunda i de tonalitats vermelles un punt violàcies. Aroma a perfums torrats, la regalèssia, cacau, torrefactes i un record de sotabosc sobre un fons de pruna confitada. D’entrada en boca dolcenca amb un final càlid i llarg.

“El resultat ha estat un vi negre madur, expressiu, d’entrada dolcenca i recorregut amable que, amb un punt d’acidesa, li dóna un acabament càlid i llarg”, diu Gonzàlez que afegeix que “Lo Macot és ideal company de taula de plats elaborats amb carn blanca, aus i corder”.

Mentre que Lo Macot té un preu de 9,95 euros l’ampolla (7,46 si les ampolles es compren de dos en dos); Lo Indíbil i Lo Mandoni mantenen el preu de 3,95 euros l’ampolla (2,96 euros cada ampolla, si es compren dues ampolles). Per la qual cosa podem dir que amb Lo Macot s’ha volgut prestigiar una gamma que no renuncia a donar una opció de vi de diari sense marxar de la DO Costers del Segre.

En el cas de Lo Indíbil, predomina la varietat Syrah en un 75%, mentre que l’altre 25% l’ aporta la Garnatxa. En boca és un vi fruitat i fàcil. Pel que fa a Lo Mandoni (50% Macabeu, 50% Chardonnay), destaca el treball de lies que s’ha fet als mateixos dipòsits d’acer inoxidable.

D’altra banda, Plusfresc manté en la seva promoció de Nadal, una completa oferta de vins lleidatans amb una trentena de referències, entre blancs, negres i escumosos, d’una dotzena de cellers diferents de la DO Costers del Segre.
[:es]Plusfresc renueva una vez más su compromiso con los vinos de Lleida y ha completado la familia de vinos DO Costers del Segre que le elabora en exclusiva Clos Pons con Lo Macot, un coupage de Cabernet Sauvignon y Syrah.

Con el nuevo vino Lo Macot, el proyecto conjunto Clos Pons Plusfresc se dota de un vino de gama media alta, que complementa una familia que se inició el año pasado con Lo Indíbil y Lo Mandoni, dos vinos más jóvenes, negro y blanco respectivamente.

“En Plusfresc siempre hemos apostado por el producto de proximidad como base de nuestro negocio. Un producto de calidad y que incluye todas las características propias de nuestra tierra. Con Lo Macot, hemos querido rendir homenaje una vez más a las Tierras de Lleida”, explica Francisco González director general de la cadena leridana de supermercados.

Lo Macot es un vino de color intenso, capa profunda y de tonalidades rojas un punto violáceas. Aroma a perfumes tostados, regaliz, cacao, torrefactos y un recuerdo de sotobosque sobre un fondo de ciruela confitada. De entrada en boca dulzona con un final cálido y largo.

“El resultado ha sido un vino tinto maduro, expresivo, de entrada dulzona y recorrido amable que, con un punto de acidez, le da un acabado cálido y largo”, dice González que añade que “Lo Macot es ideal compañero de mesa de platos elaborados con carne blanca, aves y cordero”.

Mientras que Lo Macot tiene un precio de 9,95 euros la botella (7,46 si las botellas se compran de dos en dos); Lo Indíbil y Lo Mandoni mantienen el precio de 3,95 euros la botella (2,96 euros cada botella, si se compran dos botellas). Por lo que podemos decir que con Lo Macot ha querido prestigiar una gama que no renuncia a dar una opción de vino de diario sin marchar de la DO Costers del Segre.

En el caso de Lo Indíbil, predomina la variedad Syrah en un 75%, mientras que el otro 25% lo aporta la Garnacha. En boca es un vino afrutado y fácil. En cuanto a Lo Mandoni (50% Macabeo, 50% Chardonnay), destaca el trabajo de lías que se ha hecho en los mismos depósitos de acero inoxidable.

Por otra parte, Plusfresc mantiene en su promoción de Navidad, una completa oferta de vinos leridanos con una treintena de referencias, entre blancos, tintos y espumosos, de una docena de bodegas diferentes de la DO Costers del Segre.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats