[:ca]500 dibuixos infantils, al concurs nadalenc de Mas Blanch i Jové[:es]500 dibujos infantiles, en el concurso navideño de Mas Blanch i Jové[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

171221Lconcurs

[:ca]Mas Blanch i Jové ha celebrat el seu Vuitè Concurs de Pintura Infantil pels nens i nenes de Les Garrigues. Més de 500 obres han estat presentades i es troben exposades actualment a la Sala de Bótes del celler, on també es troba la increïble pintura “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias, una colossal obra de 60 metres que va ser pintada l’any 2013 durant més de 2 mesos enmig de La Vinya dels Artistes.

Les obres es poden visitar tots els dissabtes i diumenges d’11 a 2 fins a finals de gener i el lliurament de premis als guanyadors va ser aquest dissabte, dia 16 de desembre. Tots aquells participants que vagin a veure els seus dibuixos durant els dies i hores establerts rebran un petit obsequi i els pares que els acompanyin una copa d’un dels vins Saó.

Mas Blanch i Jové en la seva aposta pel territori i per l’art va crear fa 8 anys aquest concurs per incentivar als més petits de la comarca a dibuixar i pintar.[:es]Mas Blanch i Jové ha celebrado su Octavo Concurso de Pintura Infantil para los niños y niñas de Les Garrigues. Más de 500 obras han sido presentadas y se encuentran expuestas actualmente en la Sala de Cubas de la bodega, donde también se encuentra la increíble pintura “Entre el Cielo y la Tierra” de Gregorio Iglesias, una colosal obra de 60 metros que fue pintada en el año 2013 durante más de 2 meses en medio de La Viña de los Artistas.

Las obras se pueden visitar todos los sábados y domingos de 11 a 14h hasta finales de enero y la entrega de premios a los ganadores fue este sábado, día 16 de diciembre. Todos aquellos participantes que vayan a ver sus dibujos durante los días y horas establecidos recibirán un pequeño obsequio y los padres que los acompañen una copa de uno de los vinos Saó.

Mas Blanch i Jové en su apuesta por el territorio y por el arte creó hace 8 años este concurso para incentivar a los más pequeños de la comarca a dibujar y pintar.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats