[:ca]Els tallers de cuina, una alternativa als tradicionals sopars d’empresa[:es]Los talleres de cocina, una alternativa a las tradicionales cenas de empresa[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

171221Bonilo

[:ca]Enginyers Lleida convoca un sopar curs a l’Aula Gastronòmica

Els tallers de cuina són una bona opció per a les empreses o col·lectius que volen fer el tradicional sopar d’empresa amb un perfil més experiencial”, explica el xef Lluís Bonillo, propietari i responsabe de l’Aula Gastronòmica després d’organitzar un curs de cuina nadalenca pels socis i familiars d’Enginyers Lleida aquest divendres, dia 15 de desembre.

“A l’Aula, ensenyem o expliquem com fer una sèrie de receptes, en aquest cas, nadalenques, que després són fàcils de fer a casa. Una vegada acaba la demostració comença la degustació. “La gent marxa havent sopat, però l’experiència és més enriquidora”, diu el cuiner.

En el cas d’Enginyers Lleida, els tradicionals Canelons de pollastre de corral amb tòfona; Lluç amb salsa bullabessa i gamba; Espatlla de xai farcida; i Brioix de fruites al whisky amb gelat de vainilla; van ser els plats d’aquest curs que va tenir lloc al taller ubicat a la plaça Castella.

[:es]Enginyers Lleida convoca una cena curso en el Aula Gastronómica

Los talleres de cocina son una buena opción para las empresas o colectivos que quieren hacer la tradicional cena de empresa con un perfil más experiencial”, explica el chef Luis Bonillo, propietario y responsabe del Aula Gastronómica después de organizar un curso de cocina navideña para los socios y familiares de Enginyers Lleida este viernes, día 15 de diciembre.

“En el Aula, enseñamos o explicamos cómo hacer una serie de recetas, en este caso, navideñas, que después son fáciles de hacer en casa. Una vez termina la demostración comienza la degustación. “La gente se va después de cenar, pero la experiencia es más enriquecedora”, dice el cocinero.

En el caso de Enginyers Lleida, los tradicionales Canelones de pollo de corral con trufa; Merluza con salsa bullabesa y gamba; Espalda de cordero rellena; y Brioche de frutas al whisky con helado de vainilla; fueron los platos de este curso que tuvo lugar en el taller ubicado en la plaza Castilla.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats