Lleida celebra la Festa del ViLleida celebra la Festa del Vi

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de quinze cellers i cinc restaurants van ocupar la plaça Ricard Viñes el passat diumenge, 4 de novembre, per celebrar la quarta edició de la Festa del Vi de Lleida; un esdeveniment que incorpora a la seva oferta les degustacions gastronòmiques que s’han sumat al ja tradicional tast de vins de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre. Els cellers Analec, Bregolat, Castell del Remei, Cercavins, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, l’Olivera, Raïmat, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar i Vinya els Vilars van mostrar al públic assistent les novetats vinícoles, a més dels vins de sempre. L’objectiu comú va ser potenciar la gastronomia lleidatana com a element clau per donar a conèixer Lleida com una destinació turística enogastronòmica única i de qualitat.
La 4a. Festa del Vi de Lleida va ser organitzada per Turisme de Lleida-Ajuntament de Lleida, amb el suport de Ruta del Vi de Lleida-DO Costers del Segre.Un total de quince bodegas y cinco restaurantes ocuparon la plaza Ricard Viñes el pasado domingo, 4 de noviembre, para celebrar la cuarta edición de la Fiesta del Vino de Lleida, un evento que incorpora a su oferta las degustaciones gastronómicas que se han sumado a la ya tradicional cata de vinos de la Ruta del Vino de Lleida-Costers del Segre. Las bodegas Analec, Bregolat, Castell del Remei, Cercavins, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, l’Olivera, Raïmat, Tomás Cusiné, Vall de Baldomar y Vinya els Vilars mostraron al público asistente las novedades vinícolas, además de los vinos de siempre. El objetivo común fue potenciar la gastronomía leridana como elemento clave para dar a conocer Lleida como un destino turístico enogastronómica única y de calidad.
La 4a Fiesta del Vino de Lleida fue organizada por Turisme de Lleida-Ayuntamiento de Lleida, con el apoyo de la Ruta del Vino de Lleida-DO Costers del Segre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats