Simposi de Gastronomia i TurismeSimposio de Gastronomía y Turismo

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Llotja acollirà el proper 12 de novembre, la celebració del I Simposi de Gastronomia i Turisme adreçat a restauradors, productors i distribuïdors del sector agroalimentari, hotelers, empreses de serveis per a la restauració; així com a professionals de l’educació i la recerca turística.
El Simposi –promogut per Turisme de Lleida, Ajuntament de Lleida– vol ser un espai de trobada i de relacions professionals i comercials entre els diferents subsectors de la cadena de valor alimentària i impulsar la creació d’una organització permanent que vetlli per la gastronomia lleidatana i la seva promoció, a més de constituir-se en una eina de difusió. En aquesta línia, el simposi preveu l’aprovació del Decàleg de Bones Pràctiques de la gastronomia lleidatana. El programa l’inaugurarà l’arquitecte i gastrònom, Miquel Espinet, amb una conferència sobre les “Tendències actuals en la gastronomia” que serà presentada per Josep Lladonosa (Grup Nastasi). Tot seguit, se celebrarà la taula rodona “Reflexions sobre la cuina lleidatana”, moderada per Isabel Garaña (directora regional per Europa de l’Organització Mundial del Turisme), amb la participació de Carme Vidales (restaurant Oasis); Mateu Blanch (xef corporatiu de Distform i president de l’Associació Lleidatana de Cuiners-ALL) i Gregori Canalias (director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida). També es tractarà sobre la “Innovació i incorporació dels productes locals a la cuina com a eina de singularització” –moderada per Joan Cal (director de Grup Segre)– amb Xavier Farré (president del Consell Regulador de la DO Costers del Segre), Gonzalo Ferreruela, (restaurant Ferreruela), Àngel Rodríguez (restaurant Carballeira), Joan Sánchez (Comerco) i Vicenç Novell (La Valleta SL). La darrera ponència del simposi versarà sobre “La gastronomia com a motor del turisme” i serà moderada per Joan Pallarès (Hotel Restaurant Can Boix de Peramola). Hi intervindran Elena Valdés (subdirectora de Turespaña), Jordi Secall (Agència Catalana de Turisme) i Iñaki Gaztelumendi (Tangible).
Més informació: http://www.paeria.es/simposigastronomia.
La Llotja acogerá el próximo 12 de noviembre, la celebración del I Simposio de Gastronomía y Turismo dirigido a restauradores, productores y distribuidores del sector agroalimentario, hoteleros, empresas de servicios para la restauración, así como profesionales de la educación y la investigación turística.
El Simposio – promovido por Turismo de Lleida, Ayuntamiento de Lleida – quiere ser un espacio de encuentro y de relaciones profesionales y comerciales entre los diferentes subsectores de la cadena de valor alimentaria e impulsar la creación de una organización permanente que vele por la gastronomía leridana y su promoción, además de constituirse en una herramienta de difusión. En esta línea, el simposio prevé la aprobación del Decálogo de Buenas Prácticas de la gastronomía leridana. El programa del inaugurará el arquitecto y gastrónomo, Miquel Espinet, con una conferencia sobre las “Tendencias actuales en la gastronomía” que será presentada por Josep Lladonosa (Grupo Nastasi). A continuación, se celebrará la mesa redonda “Reflexiones sobre la cocina leridana”, moderada por Isabel Garaña (directora regional para Europa de la Organización Mundial del Turismo), con la participación de Carmen Vidales (restaurante Oasis); Mateo Blanch (chef corporativo de Distform y presidente de la Asociación Leridana de Cocineros-ALL) y Gregorio Canalias (director de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida). También se tratará sobre la “Innovación e incorporación de los productos locales en la cocina como herramienta de singularización” – moderada por Joan Cal (director de Grupo Segre) – con Xavier Farré (presidente del Consejo Regulador de la DO Costers del Segre) , Gonzalo Ferreruela, (restaurante Ferreruela), Ángel Rodríguez (restaurante Carballeira), Joan Sánchez (Comerco) y Vicenç Novell (La Valleta SL). La última ponencia del simposio versará sobre “La gastronomía como motor del turismo” y será moderada por Joan Pallarès (Hotel Restaurante Can Boix de Peramola). Intervendrán Elena Valdés (subdirectora de Turespaña), Jordi Secall (Agencia Catalana de Turismo) e Iñaki Gaztelumendi (Tangible).
Más información: http://www.paeria.es/simposigastronomia.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats