Castell d,Encus participa al Saló Peñín dels millors vinsCastell d,Encus participa en el Salón Peñín de los mejores vinos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els vins Thalarn 2010 negre i el Taleia 2011 blanc del celler Castell d’Encus, amb 96 i 94 punts Peñín, respectivament, van estar presents els passats dijous i divendres, dies 25 i 26 d’octubre, al XIII Saló Guía Peñín dels Millors Vins d’Espanya.
Tot i que, per un error, vam informar la setmana passada que Lagravera va ser l’únic celler de la DO Costers del Segre present en aquest reconegut saló, els vins d’aquest celler de Talarn també van estar-hi presents. Més de 2.000 professionals, distribuïdors, periodistes i aficionats van passar per la mostra.
Los vinos Thalarn 2010 negro y el Taleia 2011 blanco de la bodega Castillo de Encus, con 96 y 94 puntos Peñín, respectivamente, estuvieron presentes los pasados ​​jueves y viernes, días 25 y 26 de octubre, el XIII Salón Guía Peñín de los Mejores vinos de España.
Aunque, por un error, informamos la semana pasada que Lagravera fue la única bodega de la DO Costers del Segre presente en este reconocido salón, los vinos de esta bodega de Talarn también estuvieron presentes. Más de 2.000 profesionales, distribuidores, periodistas y aficionados pasaron por la muestra.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats