[:ca]L’Escola d’Hoteleria acull el XXVIII Joves Cuiners el 6 de març[:es]La Escuela de Hostelería acoge el XXVIII Jóvenes Cocineros el 6 de marzo[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170202JovesCuiners

[:ca]L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida acollirà el XXVIII Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí el dilluns 6 de març.

Al concurs es poden presentar els professionals de cuina dels establiments d’hostaleria de la província de Lleida i representants de les Escoles d’Hostaleria i empreses convidades pels organitzadors d’aquest concurs; sempre i quan siguin menors de 29 anys. Els concursants que provinguin dels centres docents anteriorment citats, hauran d’acreditar que en són alumnes. El lliurament de premis es farà al vespre en el transcurs d’un sopar.

[:es]La Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida acogerá el XXVIII Concurso Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí el lunes 6 de marzo.

Al concurso se pueden presentar los profesionales de cocina de los establecimientos de hostelería de la provincia de Lleida y representantes de las Escuelas de Hostelería y empresas invitadas por los organizadores de este concurso; siempre y cuando sean menores de 29 años. Los concursantes que provengan de los centros docentes anteriormente citados, deberán acreditar que son alumnos. La entrega de premios se hará por la noche en el transcurso de una cena.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats