[:ca]Un vídeo enregistra els sons del Penedès[:es]Un video registra los sonidos del Penedés[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

[:ca]La DO Penedès, mitjançant la visualització del so, s’ha endinsat en una manera completament innovadora d’interpretar el món del vi. “DO Penedès, tal com sona” és un vídeo que explica, a través d’elements sonors, com és el vi per a la gent que el treballa.

El percussionista Santi Carcasona, juntament amb la DO Penedès, han escollit els sons; però ha estat el percussionista qui ha fet la composició musical. El vídeo resultant combina imatges amb una composició feta a partir dels sons d’un celler: l’aixada a la vinya, la fusta de la bóta o els taps de suro.[:es]La DO Penedès, mediante la visualización del sonido, se ha adentrado en una manera completamente innovadora de interpretar el mundo del vino. “DO Penedès, tal como suena” es un video que explica, a través de elementos sonoros, como es el vino para la gente que lo trabaja.

El percusionista Santi Carcasona, junto con la DO Penedès, han escogido los sonidos; pero ha sido el percusionista quien ha hecho la composición musical. El vídeo resultante combina imágenes con una composición hecha a partir de los sonidos de una bodega: la azada en la viña, la madera de la barrica o los tapones de corcho.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats