[:ca]La Placeta d’Arbeca, cuina amb sabor de Les Garrigues[:es]La Placeta d’Arbeca, cocina con sabor de Les Garrigues[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170202owners

[:ca]Jaume Culleré i Rosa Monico regenten el restaurant La Placeta d’Arbeca, des de la cuina i la sala, respectivament. Culleré, forjat als fogons de Masia Salat, executa una cuina tradicional gustosa amb un gran respecte i estima pels productes i sabors de Les Garrigues.

Peus de porc, Arengades amb rosta, Cansalada a la brasa, o Cap i pota són els protagonistes dels esmorzars de forquilla de la casa. La carta és atractiva i amb bona relació qualitat-preu.

Al migdia, ofereixen un menú de 9,50 euros; i, els festius, tres entrants, segon a escollir i postres per 20 euros. Escarola amb romesco i bacallà; Calçots en tempura; Caragols a la gormanda van ser els entrants d’un menú de territori, amb l’oli d’oliva verge extra com a ingredient destacat.

A l’hora del peix, Bacallà amb poma i allioli; com a carn, Melós de vedella amb bolets. Dues elaboracions tradicionals, amb bona execució i riques en sabor. A les postres, Pastís de xocolata amb taronja i oli. Molt recomanable.

[:es]Jaume Culleré y Rosa Monico regentan el restaurante La Placeta de Arbeca, desde la cocina y la sala, respectivamente. Culleré, forjado en los fogones de Masia Salat, ejecuta una cocina tradicional sabrosa con un gran respeto y aprecio por los productos y sabores de Les Garrigues.

Pies de cerdo, Arenques con rosta, Tocino a la brasa, o Cap i pota son los protagonistas de los desayunos de tenedor de la casa. La carta es atractiva y con buena relación calidad-precio.

Al mediodía, ofrecen un menú de 9,50 euros; y, los festivos, tres entrantes, segundo a elegir y postre por 20 euros. Escarola con romesco y bacalao; Calçots en tempura; Caracoles a la gormanda fueron los entrantes de un menú de territorio, con el aceite de oliva virgen extra como ingrediente destacado.

A la hora del pescado, Bacalao con manzana y alioli; como carne, Meloso de ternera con setas. Dos elaboraciones tradicionales, con buena ejecución y ricas en sabor. En los postres, Pastel de chocolate con naranja y aceite. Muy recomendable.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats