Laurent Perrier tanca el programa de maridatges 2010 de NeoParcLaurent Perrier cierra el programa de maridajes 2010 de NeoParc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Laurent Perrier va tancar els maridatges 2010 del restaurant NeoParc aquest divendres, 3 de desembre, de la mà de Marqués de Riscal, distribuïdor a Espanya d’aquest xampany francès.
Cosme Baberán, representant del celler, va comentar cada un dels vins. Coca de rovellons amb carabassó i ceba amb Verdejo Marqués de Riscal (DO Rueda); i un “Duo Pack” de tàrtar amb olivada negra i foie maridat amb Brut LP van ser els aperitius.
Una crema de musclos de roca amb un fons de patata violeta fou l’entrant del sopar, que es va casar amb l’Ultra Brut LP.
El Brut Millesimé de Laurent Perrier va acompanyar el plat de peix: turbot al forn amb arròs socarrat de calçots i romesco. Mentre que el Gran Siècle va ser el company de les broquetes de filet d´ànec amb mongetes de Santa Pau i ceps.
Per postres, i buscant un maridatge perfecte, el pastís xocolata Reina de Saba es va aparellar amb el Cuvée Rosé.Laurent Perrier cerró los maridajes 2010 del restaurante NeoParc este viernes, 3 de diciembre, de la mano de Marqués de Riscal, distribuidor en España de este champán francés.
Cosme Baberán, representando de la bodega, comentó cada uno de los vinos. Coca de robellones con calabacín y cebolla con Verdeo Marqués de Riscal (DON Rueda); y un “Dúo Pack” de tártar con olivada negra y foie maridado con Ultra Brut LP fueron los aperitivos.
Una crema de mejillones de roca con un fondo de patata violeta fue el entrante de la cena, que se casó con el Ultra Brut LP.
El Brut Millesimé de Laurent Perrier acompañó el plato de pescado: rodaballo al horno con arroz achicharrado de calçots y romesco. Mientras que el Gran Siècle fue el compañero de las brochetas de filete de pato con judías de Santa Pau y ceps.
Para los postres, y buscando un maridaje perfecto, el pastel chocolate Reina de Savia se emparejó con el Cuvée Rosé.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats