[:ca]Lainox presenta a Lleida, Naboo i Neo de la ma de Frigicoll i 9Grup[:es]Lainox presenta en Lleida, Naboo y Neo de la mano de Frigicoll y 9Grup[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170329Lainox

[:ca]Lainox va aprofitar un seminari de Seguretat Alimentària organitzat per l’Aula de Formació de 9Grup –Gemma Bernaus i Marc Triola– i l’advocada Marta Quintana, per presentar el nou forn Naboo i l’abatedor de temperatura Neo. Així, el xef corporatiu de Frigicoll, Jordi Albert, va elaborar en qüestió de minuts plats com daus de salmó amb llavors de sèsam; cansalada amb puré de carabassa i cardamom; tires de pollastre fregit tipus nugget; i truites de patata fetes al forn.

Jordi Albert va explicar com aquests dispositius, “que són molt més que un forn i un abatedor de temperatura clàssics”, faciliten la política de seguretat alimentària dels cuiners mantenint la cadena de fred fins al moment de la cocció i abatent, congelant i regenerant el menjar una vegada elaborat.

Naboo, connectat a Internet per Wi-fi o cable, pot carregar receptes elaborades pel mateix cuiner o recuperades del núvol. Segon va explicar Albert, l’estalvi energètic, d’espai, matèries primeres i la rapidesa, són els avantatges principals d’aquest equipament que es complementa amb el Neo.

Per la seva banda, l’abatedor de temperatura Neo també permet coccions a baixa temperatura i compta amb un programa propi contra l’Anisakis. L’abatiment positiu a +3°C, el negatiu a -18°C, descongelació, fermentació, cocció lenta o manteniment de la temperatura són les seves funcions principals.[:es]Lainox aprovechó un seminario de Seguridad Alimentaria organizado por el Aula de Formación de 9Grup -Gemma Bernaus y Marc Triola- y la abogada Marta Quintana, para presentar el nuevo horno Naboo y el abatidor de temperatura Neo. Así, el chef corporativo de Frigicoll, Jordi Albert, elaboró ​​en cuestión de minutos platos como tacos de salmón con semillas de sésamo; tocino con puré de calabaza y cardamomo; tiras de pollo frito tipo nugget; y tortillas de patata hechas al horno.

Jordi Albert explicó cómo estos dispositivos, “que son mucho más que un horno y un abatidor de temperatura clásicos”, facilitan la política de seguridad alimentaria de los cocineros manteniendo la cadena de frío hasta el momento de la cocción y abatiendo, congelando y regenerando el comer una vez elaborado.

Naboo, conectado a Internet por Wi-fi o cable, puede cargar recetas elaboradas por el mismo cocinero o recuperadas de la nube. Segundo explicó Albert, el ahorro energético, de espacio, materias primas y la rapidez, son las ventajas principales de este equipamiento que se complementa con el Neo.

Por su parte, el abatidores de temperatura Neo también permiten cocciones a baja temperatura y cuenta con un programa propio contra el Anisakis. El abatimiento positivo a + 3 ° C, el negativo a -18 ° C, descongelación, fermentación, cocción lenta o mantenimiento de la temperatura son sus funciones principales.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats