Lagravera, únic DO Costers del Segre del XIII Saló Guia PeñínLagravera, único DO Costers del Segre del XIII Salón Guía Peñín

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El Celler Lagravera va participar els passats dijous i divendres, dies 25 i 26 d’octubre, respectivament, al XIII Saló Guia Peñín del Millors Vins d’Espanya. Més de 2.000 professionals, distribuïdors, importadors, periodistes i aficionats han passat per la mostra que ha servit per presentar la Guía Peñín.
Procedents de 43 zones de producció de tota Espanya, el Saló va acollir vins amb puntuació superior o igual a 93 punts. De la DO Costers del Segre, els vins de la Gravera van ser els únics representants.La Bodega Lagravera participó los pasados ​​jueves y viernes, días 25 y 26 de octubre, respectivamente, en el XIII Salón Guía Peñín del Mejores Vinos de España. Más de 2.000 profesionales, distribuidores, importadores, periodistas y aficionados han pasado por la muestra que ha servido para presentar la Guía Peñín.
Procedentes de 43 zonas de producción de toda España, el Salón acogió vinos con puntuación superior o igual a 93 puntos. De la DO Costers del Segre, los vinos de la Gravera fueron los únicos representantes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats