Lots de Nadal de territori i valor socialLotes de Navidad de territorio y valor social

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

“De qualitat, del territori i amb valor social. Aquests són els 3 principis que defineixen els Lots de Nadal de l’Associació Alba i l’Olivera”, segons van explicar els responsables d’aquestes entitats durant la presentació d’aquesta campanya la setmana passada.
La presentació va anar acompanyada per un maridatge de vins de l’Olivera i alguns dels productes dels lots (galetes El Rosal, formatges, paté d’ànec i fruits secs), en un taller que formava part del Cicle Aliments, Persones i Territori que s’està realitzant al Gat del Rosal.“De calidad, del territorio y con valor social. Estos son los 3 principios que definen los Lotes de Navidad de la Asociación Alba y la Olivera “, según explicaron los responsables de estas entidades durante la presentación de esta campaña la semana pasada.
La presentación fue acompañada por un maridaje de vinos del Olivo y algunos de los productos de los lotes (galletas El Rosal, quesos, paté de pato y frutos secos), en un taller que formaba parte del Ciclo Alimentos, Personas y Territorio que está realizando el Gat del Rosal.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats