[:ca]La Vinya dels Artistes aposta per Carlos Pazos, aquest 2018[:es]La Viña de los Artistas apuesta por Carlos Pazos, este 2018[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180504LluisRosCupito

[:ca]Mas Blanch i Jové presentarà l’obra “No et Prometo Res”

La família Jové Balasch del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles apostarà aquest juny de 2018 per Carlos Pazos, com a artista convidat a deixar la seva petjada a la Vinya dels Artistes.

“L’obra de grans dimensions que està creant per la Vinya dels Artistes encara és una sorpresa però avisa que és un gest cap al món de l’art i el vi que proposa, com a aficionat a buidar ampolles, amb el suggerent títol de No et Prometo Res”, explica Sara Jové.

Carlos Pazos –artista indisciplinat i creador enamorat de la música, els llibres, la literatura i el cine– ha exposat en algunes de les millors galeries i museus del món. Va fer la seva primera exposició individual l’any 1970 i la seva primera retrospectiva l’any 2007, al MACBA (Barcelona) i al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS-Madrid). Pazos, que va rebre el Premi Nacional de les Arts Plàstiques el 2004 i el Premi Nacional d’Arts Visuals de la Generalitat de Catalunya el 2008, va iniciar el seu treball sota la petjada de l’art pop europeu i el va desenvolupar cap al llenguatge de l’objecte, de l’assemblatge i de l’associació de significats, amb una forta relació amb l’art povera, el qual donava significat als objectes quotidians i als seus codis iconogràfics. Inquiet, a part de les arts plàstiques, Pazos ha tocat diversos camps com la literatura i el cinema.[:es]Mas Blanch i Jové presentará la obra “No et Prometo Res”

La familia Jové Balasch de la bodega Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles apostará este junio de 2018 por Carlos Pazos, como artista invitado a dejar su huella en la Viña de los Artistas.

“La obra de grandes dimensiones que está creando para la Viña de los Artistas todavía es una sorpresa pero avisa que es un gesto hacia el mundo del arte y el vino que propone, como aficionado a vaciar botellas, con el sugerente título de No te Prometo Nada”, explica Sara Jové.

Carlos Pazos -artista indisciplinado y creador enamorado de la música, los libros, la literatura y el cine ha expuesto en algunas de las mejores galerías y museos del mundo. Hizo su primera exposición individual en 1970 y su primera retrospectiva en 2007, en el MACBA (Barcelona) y en el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS-Madrid). Pazos, que recibió el Premio Nacional de las Artes Plásticas en 2004 y el Premio Nacional de Artes Visuales de la Generalitat de Catalunya en 2008, inició su trabajo bajo la huella del arte pop europeo y lo desarrolló hacia el lenguaje del objeto, del ensamblaje y de la asociación de significados, con una fuerte relación con el arte povera, el cual daba significado a los objetos cotidianos y sus códigos iconográficos. Inquieto, aparte de las artes plásticas, Pazos ha tocado diversos campos como la literatura y el cine.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats