[:ca]Lleida, inici de la ruta del Bus del Vi Somontano[:es]Lleida, inicio de la ruta del Bus del Vino Somontano[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180509Vino

[:ca]La Ruta del Vi Somontano llança quatre nous itineraris diferents del Bus del Vi per als mesos de maig, juny, agost i setembre; tots ells relacionats amb la gastronomia i la ciutat de Lleida com a origen del trajecte.

Binéfar i Montsó, seran les altres parades del Bus aquest 2018. “La vinculació a la gastronomia d’aquestes noves propostes es realitza un any en el qual Somontano ha estat distingit amb el reconeixement de Territori d’Interès Gastronòmic d’Aragó”, senyalen els responsables de la Ruta del Vi Somontano.

“Així, els nous itineraris ens porten a gaudir del Polifonik Sound, el Festival del Vi i descobrir la verema sota el lema T’ho demana el cos”, puntualitzen.[:es]La Ruta del Vino Somontano lanza cuatro nuevos itinerarios diferentes del Bus del Vino para los meses de mayo, junio, agosto y septiembre; todos ellos relacionados con la gastronomía y la ciudad de Lleida como origen del trayecto.

Binéfar y Monzón, serán las otras paradas del Bus este 2018. “La vinculación a la gastronomía de estas nuevas propuestas se realiza un año en el que Somontano ha sido distinguido con el reconocimiento de Territorio de Interés Gastronómico de Aragón”, señalan los responsables de la Ruta del Vino Somontano.

“Así, los nuevos itinerarios nos llevan a disfrutar del Polifonik Sound, el Festival del Vino y descubrir la vendimia bajo el lema “Te lo pide el cuerpo”, puntualizan.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats