La Vall de Boí inspira les caixes de Nadal Art i Torró d’Alemany

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

4BBD44E7-3CA6-4181-9D95-02AA45E36808

Torrons i Mel Alemany ha tornat a apostar per l’art més inclusiu per il·lustrar les seves caixes d’Art i Torró d’aquest Nadal de la col·lecció Art Cru

Es tracta d’un projecte en col·laboració amb les entitats lleidatanes del tercer sector Ilersis Shalom, Fundació Aspros, La Torxa i l’Estel, en què cada Nadal presentem una edició limitada il·lustrada per artistes amb discapacitat i inspirada en un motiu diferent.

Enguany, les signen els artistes Cristina Mercadé de la Fundació Aspros, Miracle Sánchez de La Torxa, Joan Ramon Farré, de l’associació L’Estel de Balaguer, i Juan Castro de la Fundació Ilersis Shalom.  El projecte artístic de les caixes d’art es basa en el concepte ‘Art Cru’, entès com l’art sense processar, en què l’important és l’expressió, més enllà de la formalitat.

Aquest any, les caixes amb valor social han estat inspirades pel 20è aniversari de la declaració de les esglésies romàniques de la Vall de Boí com a Patrimoni Mundial per la Unesco. Els guanyadors s’han elegit amb un concurs fet per Alemany conjuntament amb les quatre entitats lleidatanes. D’entre totes les il·lustracions, se n’ha escollit una de cada centre, que és la que s’ha estampat a la caixa d’art.

La caixa està pensada per ser “un regal dolç amb valor social”, tal com explica el gerent, Ferran Alemany. Conté torrons i mels amb estrella dels premis Great Taste Awards 2020, els Oscars de l’alimentació delicatessen, dels quals som l’empresa més premiada de l’Estat en aquests guardons de reconeixement internacional.  

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats