El Xup Xup Solidari recapta 11.280 euros per Arrels Sant Ignasi

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

201211XupXupEntregaTaló


Les societats gastronòmiques i l’ESCHOTUR Lleida distribueixen 300 lots i reben 2.000 euros del Lot 0

Les societats gastronòmiques de Lleida, Amics del Bacallà, Cauet del Segrià, GastroBacus, Lo Tall i Sogall, juntament amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR Lleida), han fet avui divendres, dia 11 de desembre, l’entrega simbòlica a la Fundació Arrels Sant Ignasi dels 11.280 euros que han recaptat amb el Xup Xup Solidari d’enguany. Les societats gastronòmiques van haver de reconvertir el Sopar del Xup Xup Solidari d’aquest 2020 en la distribució de 300 lots de productes gastronòmics solidaris durant la darrera setmana de novembre. Amb la distribució de 300 lots solidaris amb donatius de 30 euros i 2.280 euros en aportacions econòmiques en el denominat “Lot 0”, el Xup Xup Solidari va tancar el mes de novembre una recaptació d’11.280 euros.

El portaveu del Xup Xup Solidari, Àngel Pedra ha volgut destacar “la generositat de les empreses que han aportat el producte per fer els lots; així com el compromís i implicació de la major part dels comensals habituals que hi han mantingut el seu suport a l’activitat tot i no poder celebrar el sopar”.

El paquet de productes comptava amb un panettone que van fer els alumnes d’ESCHOTUR Lleida; torró i mel Alemany; cafè Batalla; embotit de Bon Àrea de Guissona; una porció de formatge de les marques Cadí o Pastoret de la Segarra; una ampolla de vi dels cellers Castillo de Monesma, Lagravera o Raimat; macedònia i préssec en almívar de Fruits de Ponent; dues cerveses Magna de Mahou San Miguel; oli d’oliva verge extra de Les cabanes o Rajolí d’Or; així com altres productes facilitats per Plusfresc. Como Pomona, Lloguers Sarri, Missatges, Sanui Fruits i la Torxa, també col·laboren amb aquesta edició.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats