[:ca]Inscripció oberta al Joves Cuiners Àngel Moncusi’16[:es]Inscripción abierta al Joves Cuiners Àngel Moncusí ’16[:en]Open registration to the Àngel Moncusí young chefs contest [:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Untitled-4

[:ca]El concurs lleidatà Joves Cuiners Àngel Moncusí arriba a la seva 27a edició. La cita serà el pròxim 7 de març, dilluns, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida que col·labora, com cada any, amb la Federació d’Hostaleria de Lleida en l’organització del certamen.
El jurat d’aquesta edició 2016 estarà integrat per: Jordi Bordas, campió del món 2011 de pastisseria; Albert Raurich, xef del restaurant estrella Michelin Dos Palillos, Antonio Romero; cap de cuina del restaurant Suculent i Salvador Trabalón, guanyador del Joves Cuiners 2015 i cap de cuina de l’hotel El Castell de Ciutat Relais&Chateaux.
El Joves Cuiners Àngel Moncusí està obert a tots els cuiners i cuineres que estiguin treballant en qualsevol restaurant de Lleida i província i no hagin fet els 29 anys abans del dia del concurs.
La inscripció està oberta fins al divendres 20 de febrer i es poden apuntar fins a un màxim de 16 participants. El guanyador podrà gaudir d’un sopar per a dues persones a qualsevol restaurant de l’Estat guardonat amb 3 estrelles Michelin, inclosa la nit d’hotel. El segon premi consisteix en la inscripció en un dels cursos de cuina d’una reconeguda escola barcelonina.
El premi lleidatà és un dels concursos de cuina més antics i consolidats a Catalunya i resta de l’Estat que, a més, defensa a ultrança la gastronomia de Lleida. La primera edició va tenir lloc el 1989.[:es]El concurso leridano Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí llega a su 27ª edición. La cita será el próximo 7 de marzo, lunes, en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida que colabora, como cada año, con la Federación de Hostelería de Lleida en la organización del certamen.
El jurado de esta edición 2016 estará integrado por: Jordi Bordas, campeón del mundo 2011 de pastelería; Albert Raurich, chef del restaurante estrella Michelin Dos Palillos, Antonio Romero; jefe de cocina del restaurante Suculento y Salvador Trabalón, ganador del Jóvenes Cocineros 2015 y jefe de cocina del hotel El Castell de Ciutat Relais & Chateaux.
El Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí está abierto a todos los cocineros y cocineras que estén trabajando en cualquier restaurante de Lleida y provincia y no hayan hecho los 29 años antes del día del concurso.
La inscripción está abierta hasta el viernes 20 de febrero y se pueden apuntar hasta un máximo de 16 participantes. El ganador podrá disfrutar de una cena para dos personas en cualquier restaurante del Estado galardonado con 3 estrellas Michelin, incluida la noche de hotel. El segundo premio consiste en la inscripción en uno de los cursos de cocina de una reconocida escuela barcelonesa.
El premio leridano es uno de los concursos de cocina más antiguos y consolidados en Cataluña y resto del Estado que, además, defiende a ultranza la gastronomía de Lleida. La primera edición tuvo lugar en 1989.[:en]The Àngel Moncusí Young Chefs contest reaches its 27th edition. The appointment will be on March 7, Monday, at the School of Hospitality and Tourism of Lleida collaborating, as every year, with the Federation of Hostelry of Lleida in organizing the event.
The jury of this edition will be: Jordi Bordas, 2011 world champion pastry; Albert Raurich, Michelin star chef ot the restaurant Dos Palillos, Antonio Romero; chef of the Suculent restaurant and Salvador Trabalon winner of the Young Chefs Angel Moncusí 2015 and chef of the Hotel El Castell de Ciutat Relais&Chateaux.
The Young Chefs Angel Moncusí is open to all cooks, under 29 years old, who are working in any restaurant in Lleida.
Registration is open until Friday, February 20 and they will be accepted 16 participants at the most. The winner will enjoy a dinner for two at any restaurant of the country awarded with 3 Michelin stars, including night hotel. The second prize is the inscription on one of the cooking courses from a recognized school in Barcelona.
The Lleida award is one of the oldest cuisine competitions and it is consolidated in Catalonia and the rest of the state. The first edition took place in 1989.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats