[:ca]Vins Clos Pons a la festa Men’s Health[:es]Vins Clos Pons en la fiesta Men’s Health[:en]Vins Clos Pons in the Men’s Health party[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

160204casas

[:ca]La desena edició dels premis Men’s Health i la publicació va celebrar-ho amb dos vins de Clos Pons (DO Costers del Segre), l’Algés i el Sisquella –l’un negre i l’altre blanc– provinents del cor de les Garrigues amb el que els premiats han pogut brindar. Un d’ells, el mediàtic cuiner Alberto Chicote, va recollir el premi a millor presentador de l’any.
L’edició espanyola de la publicació masculina més gran del món va entregar els seus premis a l’home de l’any la nit del dijous, 28 de gener, al Teatre Goya de Madrid. La presentadora Patrícia Conde va conduir una cerimònia on personatges com l’actor Mario Casas, el model Juan Betancourt o el periodista esportiu Juan Ramón de la Morena van ser guardonats.[:es]La décima edición de los premios Men’s Health y la publicación lo celebró con dos vinos de Clos Pons (DO Costers del Segre), Algés y Sisquella -uno tinto y el otro blanco- provenientes del corazón de Les Garrigues con lo que los premiados han podido brindar. Uno de ellos, el mediático cocinero Alberto Chicote, recogió el premio a mejor presentador del año.
La edición española de la publicación masculina entregó sus premios al hombre del año la noche del jueves, 28 de enero, en el Teatro Goya de Madrid. La presentadora Patricia Conde condujo una ceremonia donde personajes como el actor Mario Casas, el modelo Juan Betancourt o el periodista deportivo Juan Ramón de la Morena fueron galardonados.[:en]The tenth edition of the Men’s Health’s awards was celebrated with two Clos Pons wines (DO Costers del Segre), Algés and Sisquella -the first, a red wine and the second, a white wine -from the heart of Les Garrigues. One of the winners, the chef Alberto Chicote, picked up the award for best presenter of the year.
The Spanish edition of the world’s largest masculine publication gave their awards in the evening of last Thursday, January 28, at the Teatro Goya in Madrid. The presenter Patricia Conde led a ceremony where people such as the actor Mario Casas, the model Juan Betancourt or the sport journalist Juan Ramón de la Morena were awarded.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats